>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale dignitas są w gazie graja bardzo dobrze taktycznie w ostatnim czasie aimowo są kotami myślę ze spokojnie -3.5 pokryja

Ty a tak z ciekawości przy tych dokładnych wynikach z kafla ugrałeś?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
FaZe też wcale nie gra źle tej mapy ;)

Dignitas ostatnio jest on fire. Mirage w Moskwie to była poezja.

Myślę, że Kubinho zwraca uwagę dodatkowo na niedawny mecz FaZe z SK. Nazwać ich parodystami w tamtym spotkaniu to komplement, a dużo czasu na ogarnięcie głów nie mieli.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze, FaZe za 3 kusi. Kubinho bierze z Handi Dignitas, ale kiedyś w końcu się musi pomylić ????
Ja biorę, bo Kurs. FaZe @3.0 bet365
@up przegrać na Overpassie z SK to żaden wstyd. Mam nadzieję na zmotywowane Faze.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wlkp1922 +3 Punkty (przekonałeś mnie 7,5j do przodu :D)
domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Myslicie ze Sousa ogarnie seta z Ferrerem bo zamyka mi kupon za 1400 i nie wiem czy kontrowac Ferrer 2-0?

Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????

W Wiedniu jest szybki kort ;) Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia :p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Wiedniu jest szybki kort ;) Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia :p

z tego co widze to w wiedniu jest wolniejszy jak w bazylei i to duzo, tez jestem zdania ze ferrer zameczy souse ale tego nie gram

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe, linia spadła na pysk, a ostatecznie 3 kwarta najbardziej overowa w meczu póki co ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Wytłumaczy ktoś co to za -3 w 3 kwarcie dla Olympiacos na bet365? :p
Edit: nvm po prostu mieli błędny wynik i odjęli teraz 3 pkt już jest ok, do usunięcia

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zl

te co wklejałes co Virtusi grali to miałeś mniejsze stawki kolego jezeli dobrze pamietam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kapri76 +2 Punkty (Za spostrzegawczość ;))
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real fajnie sobie grają teraz... mieli +13 albo nawet +15 w 3 kwarcie a teraz zostało +2 i grają wielkie nic

Status
Zamknięty.