>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Potwierdzam zajmuje się bukmacherka długi czas gralem typy różnych ludzi sam analizowaLem różne sporty ( nie było wtedy w ofertach jeszcze csa) wychodziłem na dłuższą metę na - aczkolwiek teraz gdy gram tylko cs:go i bardzo sporadycznie zagram coś innego to wychodzi bardzo fajnie, założyłem swój temat na forum i pokaże że na dłuższą metę tylko i wyłącznie z csa będzie +

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
Myslicie ze Sousa ogarnie seta z Ferrerem bo zamyka mi kupon za 1400 i nie wiem czy kontrowac Ferrer 2-0?

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam zajmuje się bukmacherka długi czas gralem typy różnych ludzi sam analizowaLem różne sporty ( nie było wtedy w ofertach jeszcze csa) wychodziłem na dłuższą metę na - aczkolwiek teraz gdy gram tylko cs:go i bardzo sporadycznie zagram coś innego to wychodzi bardzo fajnie, założyłem swój temat na forum i pokaże że na dłuższą metę tylko i wyłącznie z csa będzie +

Co uważasz o Dignitas teraz?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto by pomyślał, że w meczu Milano - Real będzie jeszcze linia poniżej 175 do łapania

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Guido Pella już niech wraca do swoich challengerów bo na hali to on wygląda jak jedna kompromitacja

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiesz co, ogólnie ciężko z czegokolwiek jest być na ✅, trzeba być naprawdę dobrym i dużo siedzieć w danej dyscyplinie. Jednak myślę, że jakbyś spytał Josekubinho, albo Valentine28 o ich bilans z CS&#39;a to byłby fajny plus. A propos, mój komentarz to nawiązanie do sygnaturki tego drugiego ???? Sam nie wiem czy jestem na plusie z CS&#39;a, ale jeżeli już łapałem jakieś wysokie kursy, które wchodziły to głównie na tym.

kursy czasami mozna niezle polapać to jest fakt, dwie trzy rundy i sie sytuacja zmienia o 180stopni. Ten NIP np to bodajze 10rund z rzedu dzis wygral

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NiP przegrywali 6-12? ;D
Tak ale to nie są aż tak duże wyniki ani problematyczne do odrobienia. Bywają i większe. Zależy od mapy i stron.
CS:GO to dobra dyscyplina do grania live. Można w odpowiednim momencie zamykając sporo zarobić nawet na koniec końców przegranej drużynie.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myslę że buki wiedzą we wiekszosci meczy kto wygra i w niektorych daje podpuchę np wyzsze kursy zeby ludzie łapali i wtapiali ciężko zarobioną kasę

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ostatnio miałeś serie tych dokładnych wyników 2:1? Dobrze pamietam?

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mirage grają teraz, 50/50 jak dla mnie chociaż CSa nie oglądam jakoś bardzo długo.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Dignitas na mirage &lt;3 tak jak ostatnio tak i dziś twierdzę że ta mapę graja najlepiej więc idę bardzo mocno w handi
-3.5 @2.0

Status
Zamknięty.