>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
30. gem Cilic @3,5 leci stówa

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rodd +6 Punkty
rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wpieprzyłem się dzisiaj w turecką ???? Ogólnie omijam tą ligę jak się da, ale galatasaray po 1.57 wydawał mi się bardzo dobrym typem. Po ostatniej przegranej z Trabzonsporem u siebie myślałem że dzisiaj się odkują, większość meczu posiadanie piłki na poziomie 70-30 a w strzałach wyrównane staty ???? nie umieją strzelić gola przedostaniej drużynie ligi. Gala i Porto mi dzisiaj zamyka 100% skuteczności.

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Ogląda ktoś od początku BVB - Schalke? Gospodarze tak słabi jak to pokazują statystki?
Chętnie bym wziął DNB na Schalke jeśli faktycznie tak to wygląda.

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś kto wymyślił żeby spieprzyć taki fajny box score na nba.com, powinien dostać z piłki w ryj. Idealnie wszystko było widać, od razu się wiedziało kto jest na parkiecie, a kto siedzi.
na espn jest spoko.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Ogląda ktoś od początku BVB - Schalke? Gospodarze tak słabi jak to pokazują statystki?
Chętnie bym wziął DNB na Schalke jeśli faktycznie tak to wygląda.

Tak, niespecjalnie groźni.Schalke lepsze wrażenie, ale żeby być sprawiedliwym to ostatnie 20 min to siadła gra z dwóch stron.
IMO możliwe czerwo.

M 465

michal91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś kto wymyślił żeby spieprzyć taki fajny box score na nba.com, powinien dostać z piłki w ryj. Idealnie wszystko było widać, od razu się wiedziało kto jest na parkiecie, a kto siedzi.

Na espn masz lepszy, albo yahoo.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wpieprzyłem się dzisiaj w turecką ???? Ogólnie omijam tą ligę jak się da, ale galatasaray po 1.57 wydawał mi się bardzo dobrym typem. Po ostatniej przegranej z Trabzonsporem u siebie myślałem że dzisiaj się odkują, większość meczu posiadanie piłki na poziomie 70-30 a w strzałach wyrównane staty ???? nie umieją strzelić gola przedostaniej drużynie ligi. Gala i Porto mi dzisiaj zamyka 100% skuteczności.
niby strzelili ale 20 min do końca tu się różne rzeczy mogą jeszcze dziać ????

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Tak, niespecjalnie groźni.Schalke lepsze wrażenie, ale żeby być sprawiedliwym to ostatnie 20 min to siadła gra z dwóch stron.
IMO możliwe czerwo.
Dzięki, to w takim razie czekam na Konplyankę i będzie grane na gości.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na espn jest spoko.

Właśnie ogarnąłem że w tym roku pokazują kto jest w danym momencie na parkiecie. Zawsze mi tego u nich brakowało, ale teraz moge się na stałe na espn przełączyć.

bobule 72

bobule

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktoś ogląda derby w Bundeslidze, warto grać Schalke, czy lepiej sobie darować?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CS:GO - EnVyUs @3,50
po pierwsze - NIP łapie choke&#39;a na swojej mapie. Mogą ją przegrać. A nawet jak wygrają, to wydaje mi się, że Envy wyciągnie to na 2:1. Kurs zachęca.

Status
Zamknięty.