>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale oszukali Słowaczkę
O czym ty piszesz człowieku? Kto ją oszukał? Sama zwaliła że wykorzystała wszystkie challenge
Piłka była dobra ale taki błąd to nie błąd sędziego.
Halep powinna wziąć Challange
Nie wiem czy jest tenisista który wziąłby w takiej sytuacji.. halep nie była niczemu winna, zawaliła tylko Cebula że jej brakło w takim momencie

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Halep niesamowicie walczy. Pozostaje mi liczyć, że ugra tb, a Cibulkova nie odpuści trzeciego seta, bo tam już Halep powinna się co najwyżej czołgać.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cibulkova -4,5 @3,03 Pinnacle
Halep tego nie wytrzyma IMO.

⛔⛔
No niestety, tak się kończy stawianie na zawodniczkę, która ma sieczkę zamiast mózgu. Powinna to skończyć duuużo wcześniej. Gdyby nie kontuzja Halep to pewnie skończyłoby się to zupełnie inaczej.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta halep to zawsze się meczy i gra dalej tylko po co jak i tak zawsze dostaje w pape. już chyba 4 mecz który zaczyna z kontuzją bądź łapie coś podczas meczu i robi z siebie męczennice :grin:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cibulkova 2 set @2 caloroczniak.
Po tym co widzialem w 1 secie to wydaje sie jedyna sluszna opcja.
✅
Nie obylo sie bez nerwow i troche patologicznego tenisa, bo dziewczyny lamaly sie jak zapalki, ale bylo tez sporo pieknych zagran ;).
No i brawa obu zawodniczkom za walke i nie odpuszczanie. I cieszynka Cebulki fajna ^_^.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
De scheper stoi znowu jak panienka i wali po autach. Gość mnie rozwala udaje pięknego feliciano lopeza

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔⛔
No niestety, tak się kończy stawianie na zawodniczkę, która ma sieczkę zamiast mózgu. Powinna to skończyć duuużo wcześniej. Gdyby nie kontuzja Halep to pewnie skończyłoby się to zupełnie inaczej.

&quot;Sieczke zamiast mózgu&quot; Widać komuś już bukmacherka szkodzi.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Jak zleciłem wczoraj po 22 wypłatę z Betssona na skrilla, to o której mogę się jej spodziewać mniej więcej?

Wg regulaminu do 24h ale z własnego doświadczenia wiem, że często trwa to ponad jedną dobę. Jak miną 24h to koniecznie zgłoś się na czacie do nich, powinni pchnąć to wtedy od razu. PS. czat czynny dopiero o 11, ja zakładam że kasę dostaniesz dopiero jutro.....

xenus 281

xenus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Wg regulaminu do 24h ale z własnego doświadczenia wiem, że często trwa to ponad jedną dobę. Jak miną 24h to koniecznie zgłoś się na czacie do nich, powinni pchnąć to wtedy od razu. PS. czat czynny dopiero o 11, ja zakładam że kasę dostaniesz dopiero jutro.....

Dzięki bardzo, liczyłem, że z dzisiaj z rana będzie :;/:

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Proponuję rzucić okiem na mecz Trump-Murphy, zaraz ostatni finałowy frame, Trump dobrze wbija i jak Shaun da mu szanse to mecz dla Trumpa, teraz jest 1.80 można będzie łapać po 1.60 mam nadzieje
E. Trochę się spóźniłem, już mu dał szansę.. ????

Po batalii na kolorach byłby ✅

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Dzięki bardzo, liczyłem, że z dzisiaj z rana będzie :;/:

Jeżeli nie weryfikują Twojej wypłaty to wtedy dostajesz kasę od razu. Jeżeli postanawiają sprawdzić, to wtedy długo to trwa - obawiam się, że po nocy im się nie będzie chciało sprawdzać. Ostatnio miałem dwa takie przypadki. Termin wypłaty przypadał na 5 albo 6 rano. Pozostało czekać na otwarcie czatu do 11 i zgłaszać sprawę.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przysiezny powinien sie ta rakieta w łeb walnąc a nie o ziemie ????

G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jeżeli nie weryfikują Twojej wypłaty to wtedy dostajesz kasę od razu. Jeżeli postanawiają sprawdzić, to wtedy długo to trwa - obawiam się, że po nocy im się nie będzie chciało sprawdzać. Ostatnio miałem dwa takie przypadki. Termin wypłaty przypadał na 5 albo 6 rano. Pozostało czekać na otwarcie czatu do 11 i zgłaszać sprawę.
Ja ostatnio tak miałem. Liczyłem, że szybko mi wypłacą, a czekałem i czekałem. Wypłatę zleciłem o 11 rano, koło 18 napisałem do babki na czasie i odpisała mi że mają 24h na wypłatę. Dopiero następnego dnia po 10 kasa była na skrillu.

Status
Zamknięty.