>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
+3,5 warto wchodzić, czy niezbyt?
Moim skromnym zdaniem lepiej na mecz, niż bawić się w handicapy. Ale powiem tak - miałem już pewniejsze bety niż to. To gram nie za wielką stawką i żeby lepiej się oglądało. Wall i Beal powinni robić różnice, jeżeli na obwodzie Wizards będą dawali radę, a Marcin pod koszem nie da się rozhulać Howardowi to mecz jak najbardziej do wygrania.
Edit : dobra, już widzę, że Marcin jest obsrany tam pod koszem i nie wie co robić. Będzie ciężki mecz ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim skromnym zdaniem lepiej na mecz, niż bawić się w handicapy. Ale powiem tak - miałem już pewniejsze bety niż to. To gram nie za wielką stawką i żeby lepiej się oglądało. Wall i Beal powinni robić różnice, jeżeli na obwodzie Wizards będą dawali radę, a Marcin pod koszem nie da się rozhulać Howardowi to mecz jak najbardziej do wygrania.

Edit : dobra, już widzę, że Marcin jest obsrany tam pod koszem i nie wie co robić. Będzie ciężki mecz ????

Tam obie drużyny jakby grały sobie Summer League ???? Nie trafiają prostych dwutaktów ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
ide za ciosem i pobieram berlocq @ 1.44
✅

dawno nie oglądalem takiego dobrego meczu rangi czelka ???? obaj panowie grali na poziomie conajmniej pierwszej 50tki ! berlocq wygral doswiadczeniem ????

dorzucam N H L a dokladnie kojotów kurs @ 1.5 (ML) live...
każda seria się kiedys konczy wiec czas na wygrana w 60` ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem wygrają, ale nie gram tego ????

Edit : już grają i widzę wynik ???? nie było tematu, sorry. Skupiłem się za bardzo na meczu Wizardsów.

Tak patrząc to różnie może być. Bulls bez pomysłu na grę i trafiają bo mają szczęście jak na razie. Przewaga wynika ze słabej gry Bostonu ???? Zamknąłem z 30% zyskiem, więc źle nie jest.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak patrząc to różnie może być. Bulls bez pomysłu na grę i trafiają bo mają szczęście jak na razie. Przewaga wynika ze słabej gry Bostonu ???? Zamknąłem z 30% zyskiem, więc źle nie jest.

Mecz może iść w obie strony. Po takim kursie to nawet warto Boston atakować. Tylko jest taki czynnik - Bullsi teraz mają Wade&#39;a - dla mnie to jest najbardziej cwany gracz NBA, kiedy dochodzi do wyrównanych końcówek on robi różnicę swoim sprytem i doświadczeniem, a spodziewam się tu wyrównanej końcówki. No ale druga sprawa jest taka, że jakieś czucie mam, że Boston podgonią wynik, z tym że wczoraj grali i mogą mieć trochę mniej sił w końcówce.

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Tampa - Montreal under 2.5 @1.80 sts

jeśli można po przyjaznym kursie 3.5 zagrać, to śmiało do grania. Bishop wszystko wybroni, a Tampa nie kwapi się do ataków. Gra Montrealu w przewadze to porażka ???? Połowa meczu, a mamy zaledwie 22 celne strzały. Under jak w mordę strzelił.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
za 15 minut MLS DC UNITED z MONTREALEM IMPACT
chce zagrac over 2.5 bramki @ ~1.75 Betclic

Red Bul juz czeka w cwiercfinale, dc united gra ofensywnie a w szczegolnosci u siebie strzelaja sporo bramek. Ogólnie w ich ostatnich 10 meczach over 2,5 byl pokryty 9 razy i to zawsze z nawiazka, wiadome ze to play off ale jak strzela szybko gola to sie otworza pewnie ????
✅ easy ????
over 2.5 pokryty bardzo szybko i to przez montreal czego sie nie spodziewalem, tak więc gram :
DC UNITED STRZELI BRAMKE (obydwie gol) @ 1.85
przegrywaja 0:3 zostalo okolo 30 minut wiec honorowego powinni strzelic ????

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
NHL

St Louis Blues strzeli w 2 tercji @ 1.48 bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
domel206 +4 Punkty (no to zasluzona reputka za 400 wszedlem po 1.58 :D dlugo nie trzeba bylo czekac)
Status
Zamknięty.