Czemu nikt się tym bagnem nie zajmie?
Idź i spróbuj to wykryć. To jest praktycznie nierealne w tym sporcie.
Zresztą, tu nie zawsze ustawiany jest wynik końcowy. Mafia zarabia nawet na pojedynczych punktach w gemie, także wiesz.
Macie jakiesgoś streama HD do Cavs co nie opóźnia? Bo widze, że juz 21:24, a na stramie 15:15 ;c
Nierealne? To czemu coraz głośniej o tym?
No ale co z tego, że głośniej? Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą. To żadne odkrycie powiedzieć, że mecze tenisowe są ustawiane. Ale wykryć to i słusznie udupić jednego z drugim to jest niemożliwe. Przynajmniej na obecny czas.
Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam
Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.
Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam
Jak takie Cleveland z Bostonem wychodzi i na kiepskiej skuteczności robią 61 punktów to jest to chore. Żadna ekipa nie ma 50% w 1q. Ja rozumiem show itd ale bez jaj defensywa zeszła na daleki plan a gwizdanie wszystkiego nie pomaga. A no i mówimy o dwóch podobno dobrych drużynach w defensywie.Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.