>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no panie, jak mam słuchać tego Mędrzejewskiego to już wolę włączyć Celebrity Splash. Jak nie komentuje Doc Emrick to mecz jest ku*wa nie do obejrzenia. Jeszcze ten Laskowski z Rokickim to ujdzie w tłoku, mają żywe głosy i coś ogarniają co się dzieje na lodzie, ale ten pierwszy to może z Jasiną i Jońcą w trójeczkę dzieci usypiać masowo.

Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać ;) Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a 3? ;)

pisze o 2, wyjeźdzasz z 1, cieżko z kimś takim rozmawiać

No wlasnie , ciezko z toba rozmawiac skoro mowisz ze przegrywajac seta oddal mecz. Pierwszego tez przegral

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj ;)
, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik
Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W meczu Zwolle - VVV:
over 5 rożnych do ht @1.90
aktualnie 4 i 34 min

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marek611 +8 Punkty (dobry typ)
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać ;) Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????
Dlatego HDMI podpinam pod TV, mam wykupiony pakiet NHL, NBA pierwszy tydzień za free, a później się będę zastanawiał. ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj ;)

, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik

Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ

dlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to Tripla zamykają Nipy, a do taśmy jeszcze Nipy bez handi i Dignitas ????

Status
Zamknięty.