>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tyle ze on potrafi 2x mocniej serwowac i nawet strzelic z fh, obejrzyj se jego mecz z b.r. z monfem

Też mi się wydawało niewiarygodne, że on mógł nawiązać walkę z lepszymi niż Ramos i grać dosyć długo gem za gem, a tu łamany jak pachołek. Co Groth w TB odwalił ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Przypominam, że Federer ma 35 lat, Llodra był starszy o rok albo dwa i grał jeszcze w miarę w ATP.

Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale Groth dał popis w tym Tb, niech go..Teraz to już nie wiem czy go grać.

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Dałeś Legię z Realem ???? Tam może się skończyć 1-10 jak i 0-2 tylko ???? Najtrudniejszy mecz pod względem dokładnego wyniku :cool:
celowy zabieg :p ale jak bedzie słabo szło w tych dodatkowych kolejkach to z czasem teoretycznie łatwiejsze mecze do DW bede starał sie dawać, o ile się da

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.
Raczej mi się zdaje, że albo nie jest w pełni zdrowy, albo po prostu na takiej wyjebce gra ????
Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????

Hahaha ???? ja już się oduczyłem oglądania polskich transmisji, przez większość niekompetentnych komentatorów

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
2 Set Ramos 6-1 @2.45 chyba nie beda tego przedluzac

zgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac :p
dzis by panfil lepiej grał, robert sie osmieszyl, te spadki kursow na ramosa i masowka nie byla bez powodu

sks1926 88

sks1926

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TST
zgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac :p

dzis by panfil lepiej grał, robert sie osmieszyl, te spadki kursow na ramosa i masowka nie byla bez powodu

wg mnie bylo 50-50 wiec bylo walju ???? ale chyba nic z tego

Status
Zamknięty.