mr.simpson
Użytkownik
robert mysli ze na wta gra xd? te serwisy i balony w srodek kortu, nie wiem czy by murguraze dzis pokonal
Dobrze, że dla gościa w tym wieku jeszcze się chce wychodzić tam.
robert mysli ze na wta gra xd? te serwisy i balony w srodek kortu, nie wiem czy by murguraze dzis pokonal
tyle ze on potrafi 2x mocniej serwowac i nawet strzelic z fh, obejrzyj se jego mecz z b.r. z monfem
Przypominam, że Federer ma 35 lat, Llodra był starszy o rok albo dwa i grał jeszcze w miarę w ATP.
celowy zabiegDałeś Legię z Realem ???? Tam może się skończyć 1-10 jak i 0-2 tylko ???? Najtrudniejszy mecz pod względem dokładnego wyniku![]()
Raczej mi się zdaje, że albo nie jest w pełni zdrowy, albo po prostu na takiej wyjebce gra ????Tylko nie ma co porównywać ludzi, którzy coś osiągali w tenisie do gościa, który profesjonalnego trenera od przygotowania fizycznego na oczy nie widział.
Jak ten Robert jest w TOP 50 ATP ?![]()
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????Edit: Tomaszewski dał dobre info, żeby grać na Ramosa ????
Coś mi się wydaje, że poszedł jakiś redakcyjny zakład na ten mecz bo facet który komentuje Roberta strasznie ciśnie po nim a kiedy utrzymał jakimś cudem pierwsze podanie w drugim secie był aż nadto podniecony ????
2 Set Ramos 6-1 @2.45 chyba nie beda tego przedluzac
zgadywanki, rownie dobrze z litosci moze mu dac
dzis by panfil lepiej grał, robert sie osmieszyl, te spadki kursow na ramosa i masowka nie byla bez powodu