>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem w 100% pewien, że nieuznana bramka się zemści, kolejny raz wygrany becik przegrany. Bramkarz pro hahaha

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Ale sędzia drukuje dla Impelu ????

Działa Wam bet365?

Mi nie działa, chciałem rzucić jakimś groszem na 5 bramke w meczy Wisły i pokazuje, że witryna bet365 jest nieosiągalna..

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Lask Linz-Kapfenberg
over 2.5
@1.75
Linz 11 na 10, pełna dominacja na boisku, wiele sytuacji bramkowych - wystarczy skuteczniej strzelać ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kami1153 +7 Punkty (No i weszło :))
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Race to 9 RR - Zagłębie było 15.0 już przy 2-4 w rożnych, a już mają 8, szkoda że nie próbowałem ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagłębie bardzo ucieszone z tego jednego punktu mimo, że przeważali całą 2 połowę i mogli to zakończyć strzelając trzecią bramkę. Cóż za ambicja tych pseudo grajków...

D 192

delfi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jest już oficjalny skład Wisły na mecz i tak jak mówiłem obrona składa się z Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Jovicia. Za Mączyńskiego gra jednak Brlek a nie Cywka ale każdy kto oglądał mecze Wisły wie jak gra chorwat. Dalej polecam stawiać na Zagłębie za 2.15 na całorocznym póki kurs jest warty gry.
I pozdro dla Wojaka, który pisał, że mój post na temat dzisiejszego składu Wisły jest bzdurą. Na przyszłość nie wypowiadaj się w kwestiach, których nie ogarniasz do końca.
⛔ Ale to co Polacek zrobił przy bramce na 2-2 przechodzi ludzkie pojęcie ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś musiał ładnie oskubać 365 bo nie mogą się otrząsnąć ;&gt;

???? o tym samym pomyślałem, po uj tylko kasy tam wygrywaliście, teraz nawet nie mam gdzie przegrać paru zł :p

Status
Zamknięty.