>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
super zacząłem dzień, Haase - pograł 1 gem skreczował, w dupe....
Seppi over, miał 4-2 wracam jest 3-4 i serwis Sousy.. teraz przy 4-5 miał BP i bez przygotowania poleciał do siatki, dobry początek tygodnia..

nie miał 4-2 , po prostu była wymina przy stanie A-40 dla Seppiego i piłka Wlocha poleciała na linie a sedzia krzyknął &quot;AUT&quot; Seppi spr i piłka weszła , ale Sousa na spokojnie doszedł do tej piłki i była powtorka pkt a realizator chyba zaliczył piłke dla Seppiego i dlatego wskoczyło na 4-2 przez chwile.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie stawiam tego, ale myślę, że we wszystkich 4 meczach deblowych w Paryżu będą 3 sety bo ostatnio to jakaś plaga, a zwłaszcza łamak typu wygrana 1 seta, a potem 2 w piczkę ????

D 192

delfi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 1 @ 2.15 całoroczny
Polecam już teraz, bo przed meczem kurs na Zagłębie na pewno spadnie. Wisła mocno osłabiona, bez Głowackiego, Guzmicsa, Sadloka, Mójty, Mączyńskiego. W obronie zagra Sadlok, Jovic, Uryga i Pietrzak więc będzie patologia, za Mączyńskiego będzie grał Cywka. Bardzo polecam granie na Zagłębie mimo, iż jestem kibicem Wisły

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice/Torun

Polecam już teraz, bo przed meczem kurs na Zagłębie na pewno spadnie. Wisła mocno osłabiona, bez Głowackiego, Guzmicsa, Sadloka, Mójty, Mączyńskiego. W obronie zagra Sadlok, Jovic, Uryga i Pietrzak więc będzie patologia, za Mączyńskiego będzie grał Cywka. Bardzo polecam granie na Zagłębie mimo, iż jestem kibicem Wisły

mozna wiedziec skad info o oslabieniach?

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Sadloka jednocześnie nie ma i zagra w obronie?

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska

skąd te informacje ?

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie prezent od całorocznego, zakład bez ryzyka na mecz Realu z Legią ;-)

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Nie stawiam tego, ale myślę, że we wszystkich 4 meczach deblowych w Paryżu będą 3 sety bo ostatnio to jakaś plaga, a zwłaszcza łamak typu wygrana 1 seta, a potem 2 w piczkę ????

Dlatego próbujemy Cabal/Farah @4,0 1/10

Status
Zamknięty.