>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
2 bramki w 25minut,po tak slabym kursie.
To jest azjatycka suma goli. Jak padnie tylko jedna bramka, to wtedy zwrot. Taki kurs w tej minucie jest odpowiedni. W juniorskich ligach sporo strzelają w końcówce. Zagranie typu gdzie jedna bramka powoduje, że już nie przegramy uważam za rozsądne. Jeżeli kurs 2.00 jest słaby dla Ciebie to już nic nie poradzę.

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
To jest azjatycka suma goli. Jak padnie tylko jedna bramka, to wtedy zwrot. Taki kurs w tej minucie jest odpowiedni. W juniorskich ligach sporo strzelają w końcówce, więc zagranie typu gdzie jedną bramka powoduje, że już nie przegramy. Jeżeli kurs 2.00 jest słaby dla Ciebie to już nic nie poradzę.

gratki, pogralem to samo chwile po tym jak napisales, do tego slovan lub remis i potem win slovanu ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Panowie, jakiś bukmacher z bonusem bez depozytu?

Jeżeli o ziemniaki chodzi też, to Fortuna daje 30 zł. Była promocja na oddsringu, ale chyba już się skończyła. Jeszcze w buku bettilt było 20 zł niedawno i chyba jeszcze jest.

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mam pytanie z innej beczki, techniczne:
jeżeli robię zakład 31 października na wydarzenie które odbędzie się 1 listopada, to wliczam je do yielda z października czy listopada?

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Pany, luzujemy napięcie w spodniach i nie kłócimy się o pierdoły. Pamiętajcie, że na forum jest opcja ignorowania postów poszczególnych użytkowników.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Verdasco musiałby dostać paraliżu mózgu. Haase jest słabszy w każdym elemencie, jak na razie.
szczerze? to na taką opcję liczę i widzę nawet pierwsze oznaki tego. Mecz poleciał z 9,00 =&gt; 4,00 więc już można sprzedać z zyskiem. Ja zaryzykuję, bo Dasco wg mnie już wewnętrznie &quot;sra pod siebie&quot;

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
postawiłem przed chwilą w pinku na Haase, 2 punkty wcześniej a jak wiadomo tam krecz = przegrana, trochę pech..

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Miesiac odpoczynku od forum za nic.
Ale beda nadal bety.
Verdasco 2-0
Sousa 2-0
Brac po 2j

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
don-diego +3 Punkty (Sousa +)
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co za pech... wrócił do gry po przełamaniu grał lepiej, obstawiłem, ugrał 1 gema.. i wtopa typ..

Status
Zamknięty.