>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
xenus 281

xenus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia

Bukzapłać ✅ ✅

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak SK wygra mirage to bedzie dla mnie najwieksze zaskoczenie na tym turnieju

Mam zagrane over 2,5 mapy i się cykam. Boje się, że Cloud9 mogą być sparaliżowani trochę, nie odjądą odpowiednio po stronie CT i potem po stronie Terro nie ugrają.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedyna opcja jest taka że Mensur powalczy to taka że MvG będzie wkurzony tak wolną grą

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Mnie też to zdziwiło, ale ktoś tu takie info podawał.

c9 zaczynalo na overpassie w ct wiec teraz musza w tt, po polowce mozna bedzie lapac fajne kursy jak Sk nie zjebie, a C9 broni sie niesamowicie

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
c9 zaczynalo na overpassie w ct wiec teraz musza w tt, po polowce mozna bedzie lapac fajne kursy jak Sk nie zjebie, a C9 broni sie niesamowicie

podobno tak wcale nie jest. Drużyn a nie wybierająca mapy wybiera stronę. Więc SK mogło wybrać tt co by było głupie. Może był błąd na grafice.

Teraz to nie dam sobie ręki uciąć.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobno tak wcale nie jest. Drużyn a nie wybierająca mapy wybiera stronę. Więc SK mogło wybrać tt co by było głupie. Może był błąd na grafice.

Kto wybierał mapy w meczu Myszek z C9?

Zresztą, tak czy inaczej zaraz się przekonamy jak to jest. Wydaje mi się, że C9 zaczyna w TT.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto wybierał mapy w meczu Myszek z C9?

Zresztą, tak czy inaczej zaraz się przekonamy jak to jest. Wydaje mi się, że C9 zaczyna w TT.

Nie rozumiem pytania.

Jak wybrali mapy w tym spotkaniu nad wybranymi mapami pojawiły się takie informacje i na obu było że Cloud9 zaczyna po stronie CT. Chyba że coś *****ałem, ale jestem praktycznie przekonany, że tak było bo się dziwiłem że obie mapy zaczynają po CT.

Status
Zamknięty.