Bourgue 6. gem 2. set @1.48
co do tenisa co myślicie o tym spotkaniu
http://www.flashscore.pl/mecz/6Z46x8Vp/#h2h;all
jak dla mnie to Panowie zarabiają po równo... zobaczcie wyniki 2:1... zawsze faworyt wygrywał a pozniej dostawał wciry
Dodam jeszcze, ze nie mam zadnej wiadomosci od nich w skrzynce. Trochę się boje wplacac, bo hajsik fajny wpadl, moge sobie go wydac, a grac chwilowo gdzie indziej Co radzą mądre głowy?
W sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo "0,00". Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis "przegrana". W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:Bez obaw. Jeśli minusowy stan konta zniknął sam, to znaczy, że oni wyszli z tą inicjatywą pierwsi. Inaczej musiałbyś odczekać kilka dni i potulnie zagadać, że chciałbyś dalej u nich grać itd.
Dla pewności możesz kilka dni poczekać, ale wszystko jest i powinno być ok.
Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie
W sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo "0,00". Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis "przegrana". W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:
Heh, no pewnie, ale człowiek musi swoje przejść, żeby się czegoś nauczyć ????Graj śmiało. Tylko nie stawiaj all in na over 6,5 gema w WTA. You remember this? ????
Dokladnie o tym samym pomyslalem chwile wczesniej. Wlasnie wplacilem "trochę" i jak narazie nic nie zabrali.Może po prostu wplać jakąś małą kwotę i zobacz czy bedzie jakaś reakcja z ich strony
Grajcie sobie teraz Team Dignitas po 2,50 na bet365
Jak skończy się strona CT to będą po jakieś 1,50 czy coś w tym stylu, będzie można wyciągać.
po co Ci ence plusKurcze, tyle spotkań dziś NBA ... i bez żadnego w ence plus, szkoda. a takie np. Memphi-Minesote bym obejrzał lub Orlando - Heat ehhhh
ja tak właśnie mam.Podłączony komp do plazmy i bajobongodzięki Ci @jozzy22 ????
a tak już ciągnąc temat, na plazmie zawsze lepiej i kanapie![]()