>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak &quot;dokladna ilosc goli&quot; na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac &quot;3+&quot;. Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce &quot;dokladna ilosc goli&quot; kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
W b365 na live jest duzo wiecej zakladow niz pre dostepnych, zwlaszcza na overki. No i np. jak juz wjezdza mecz na live, to mozna zagrac np. over 2,5 goli na dana druzyne przykladowo po kursie @1,5, ale oprocz tego maja taka zakladke jak &quot;dokladna ilosc goli&quot; na dana druzyne, no i tam mozna np. zagrac &quot;3+&quot;. Generalnie wiadomo, ze to jest to samo, bo zaklad wygrany i w tym i tym przypadku, gdy druzyna strzeli 3 bramki, ale w zakladce &quot;dokladna ilosc goli&quot; kurs jest juz wiekszy, mniej wiecej @1,7. Z czego to wynika? Domyslam sie, ze i tu i tu wlicza sie dogrywke, czyli jesli bedzie 2-2 i moja druzyna wygra w dogrywce to mam win i tu i tu? Skad taka roznica w kursach? Czym te zaklady sie różnią?
Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiem, to w przypadku 3+ na live muszą strzelić 4 gole, a jeżeli strzelą 3 to jest zwrot.
Hmm, no to by tłumaczyło różnicę w kursach. Jest jeszcze wiecej tam takich dziwnych zakladek, chyba tez z overami juz na cale spotkanie i różniącymi sie kursami, ale z pamieci teraz nie podam, trzeba poczekać aż na live wskoczy. W ogóle to zapis mnie wlasnie zdziwil, bo wszedzie gdzie gralem pilke nozna, nawet w naziemnych, to przy &quot;3+&quot; zawsze wygrywam juz przy 3 golach, a tutaj w hoku maja swoje racje.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U ruskich w 1xbecie na debla Marach/Martin wisi kurs @1.35, u innych jest @1.25-1.20.
Na wieczór do kombinacji można wrzucić

✅ 6:2 7:6

Dzisiejszy dzień niezły, tylko jak pomyślę o przebiegu spotkania Radwańskiej, to nóż się w kieszeni otwiera ????

Seppi - Khachanov | Khachanov -2g @2.03 5j ✅
Radwańska ⛔ + Djere ✅ = @2.09 3j ⛔
Marchenko - Young | Young @1.85 3j ✅
Cilic ✅ + Rojer/Tecau ✅ + Marach/Martin ✅ + Isner ✅ = @2.62 5j
Wszystkie kursy Marathonbet.
Postawione: 16
Zwrócone: 28.8

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nnjl +2 Punkty
M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
✅ 6:2 7:6
Dzisiejszy dzień niezły, tylko jak pomyślę o przebiegu spotkania Radwańskiej, to nóż się w kieszeni otwiera ????
Graty ładne typy ale kobit lepiej nie ruszać tam się nic nie przewidzi :]

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak mi się przypomniało ????
https://www.youtube.com/watch?v=N5sQCOQ3v7o

Drdeep jak znajdziesz daj znać. Ja dzisiaj pojechałem po najmniejszej linii oporu i pograłem faworytów w dublu na ML i singlami hc -1,5.
Jakoś dzisiaj czytam i czytam i Ci co się znają widzą łatwe wygrane faworytów. Ja przyznam NHL śledzę tylko wyniki więc moja wiedza jest słaba.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.
Albo w meczach Schwartzmana :grin:
^ Kuchcik, sam siedzisz w tenisach, wiesz jak jest w tym sporcie :razz: Osiągnąć jakikolwiek profit na dłuższą metę jest ciężko, także takie dni jak ten wystarczająco mnie cieszą :grin:

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Po prostu nie widziało mi się zwycięstwo Svety po takim maratonie meczowym i długim locie. Tym bardziej mam wrażenie, że bardziej Radwańska przegrała ten mecz niż ruska go wygrała- przełamać kogoś siedmiokrotnie i nie wygrać spotkania... takie cyrki to tylko w WTA.
Albo w meczach Schwartzmana :grin:
Niby tak ale pisia to jest pisia ????

pablokon7 29

pablokon7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam, co myslicie? Chicago Blackhaws mozna spokojnie grac, z tego co widze w formie są. Ktos się wypowie?

Status
Zamknięty.