>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
torun 2 set przy 20-19 ✅
bielsko mialy seta w kieszeni i oddaly przewage
e; hahaha ja jebie co za patologia mozna grac pre wyzszy kurs i live na drugie miec jeszcze wiekszy debiliada do potegi entej !

23-19......23-22..23-3

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
torun 2 set przy 20-19
bielsko mialy seta w kieszeni i oddaly przewage
e; hahaha ja jebie co za patologia mozna grac pre wyzszy kurs i live na drugie miec jeszcze wiekszy debiliada do potegi entej !

23-19......23-22

ten mecz to kolejna patologia z tej ligi ???? ???? ciekawe czy chociaz pkt zdobeda czy pojdzie seria 6pkt z rzedu
wczesniej z 14-8 przegrał
no brawo, ale kij wie kto to wygra, z takim przyjeciem to na WFie by w składzie nie były :p

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie masz czasami czutki na Pliskova win mecz? Przydałoby się :cool:
Ewentualnie trzeba siekiere zawołać, napisałby że Muguruza lokomotywa i byłoby po sprawie :grin: :grin:
Edit: Tyle czasu szarpała się żeby przełamać, a teraz oddała swoje podanie do zera xD

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3 set Bielsko Biała
+ Bielsko Biała 3-1

nie ruszaj tego gowna chlopie... lepiej poczekac az dostana kilka pkt w czape i bedziesz mial ponad 2 po takim kursie totalnie nie warto

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vrablik vs Kuzmir. 21:20 Po tym co widziałem w meczu obu panów to dla mnie kurs przesada na Fedora
Kuzmir win @3.25 (2/10)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie masz czasami czutki na Pliskova win mecz? Przydałoby się :cool:

Ewentualnie trzeba siekiere zawołać, napisałby że Muguruza lokomotywa i byłoby po sprawie :grin: :grin:

Edit: Tyle czasu szarpała się żeby przełamać, a teraz oddała swoje podanie do zera xD

6:4 Muguruza win. :p Taką mam czutkę. Aczkolwiek mam zaklad juz zamkniety na Hiszpanke, wiec zycze Tobie powodzenia.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
techn9cian +3 Punkty (jak masz swój temat to podeślij linka, chętnie pogram Twoje typy :D:D)
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pliskova @4.5
Jak dla mnie Muguruza nie wytrzyma psychicznie i odda na 5:5, a później to wszystko może się stać

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tymekf +1 Punkty
Status
Zamknięty.