>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
crisoo 248

crisoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Co to sa forcebuye?:d to juz nawet sie nie gra eko, fulla albo digle?:d

Forcebuy odnosi się do drużyny, która przegrała pistoletówkę, a mimo tego na kolejną rundę kupuję za całość funduszy, które są oczywiście niezbyt wielkie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to sa forcebuye?:d to juz nawet sie nie gra eko, fulla albo digle?:d

W praktyce gra się tak samo, ale powstały nowe określenia niektórych sytuacji w rundach.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Człowiek sobie pogra do ako powyżej 8.0 RR w meczu borussia-herta tak na podbicie kursu po 1.40 (najniższa dostępna linia) a tu po pierwszej połowie są... 2 korki... ehh
Wiem że niby mogą to nabić nawet w 20 min, ale jak do tej pory taka lipa jest to nie spodziewam się jakiegoś masowego nabijania korków...

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Rzeźniczka w dzisiejszym wywiadzie ????
&quot;Mogę się czuć tylko silniejszy. To, co działo się przez ostatnie miesiące, nie było łatwe dla mnie, ale i dla drużyny. Powoli wychodzę z dołka. Kwestia dni, kilku tygodni.&quot;
To wyszedł z dołka. Bądź co bądź Legia tu nie przegra. Legia 2X @2.10

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Człowiek sobie pogra do ako powyżej 8.0 RR w meczu borussia-herta tak na podbicie kursu po 1.40 (najniższa dostępna linia) a tu po pierwszej połowie są... 2 korki... ehh
Wiem że niby mogą to nabić nawet w 20 min, ale jak do tej pory taka lipa jest to nie spodziewam się jakiegoś masowego nabijania korków...
A czego się tu spodziewać jak w BVB połowa składu nieobecna + Hertha i w sumie każdy grający tutaj oprócz Bayernu nic ciekawszego od murarki i kontr nie zaprezentuje. Już nie mówiąc w jakim terminie grają bo po reprezentacjach i przed LM. Najgorsze terminy w sezonie, chociaż jak ktoś poszedł w stronę Herthy to narzekać nie ma na co :cool:

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Muguruza mecz 1,61 Bet365 pod koniec 2 seta zaczęła już grać lepiej, kurs do gry jak najbardziej

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzeźniczka w dzisiejszym wywiadzie ????
&quot;Mogę się czuć tylko silniejszy. To, co działo się przez ostatnie miesiące, nie było łatwe dla mnie, ale i dla drużyny. Powoli wychodzę z dołka. Kwestia dni, kilku tygodni.&quot;

To wyszedł z dołka. Bądź co bądź Legia tu nie przegra. Legia 2X @2.10

Ja mam legie pograna na wygrana przed meczem strasznie żałuje -.- z 1:2 nie podniosą

Status
Zamknięty.