>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Enes Unal gol dla Twente, polecam go obserwować bo rośnie naprawdę niezły napastnik. On akurat za wielką kasę z Holandii nie wyjedzie, bo już jest zawodnikiem Manchesteru City.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Po pierwszej połowie +5,5 na Barcelonę wyglądało bardzo pewnie, ale Bilbao pokazało że ten początek to nie był przypadek. Ja zamykam, szkoda nerwów. Teraz handi jest +3,5

ufff, srogo oberwali,dobra decyzja.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Kolarstwo live
Greg van Avermaet - Jurgen Roelandts 2,00 Bet365

Belgowie mają aż 5 kolarzy w 26-osobowej ucieczce. Jeśli spróbują powalczyć w sprincie to wystawią Boonena, ale że tam ma mocnych rywali to mogą pójść na urwanie się przed metą. Wtedy nie sądzę, żeby wypuścili do boju Roelandtsa, skoro mają mistrza olimpijskiego w dobrej formie, czyli Grega.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cineck +10 Punkty
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real Betis vs CAI Zaragoza
CAI Zaragoza @2.65 bet365
Stal Ostrów vs Trefl Sopot
Trefl Sopot +10.5 @1.83 bet365
Na teraz z basketu ;)
⛔✅
Zaragoza jak juniorzy... Trefl za to zaorał jak w dziale napisane :cool:

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Ostrów Wlkp. - Sopot&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Ostrów Wlkp.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.65&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
dzisiaj coś nie idzie ;)

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Feyenoord miał dobrą sytuacją po rożnym, a że niewykorzystane lubią się mścić, to teraz przegrywają 1-0 :razz:
Myślę, że można chwilę poczekać i jak będzie powyżej @2.25 zagrać win lidera, albo over 1.5 bramki Feyenoordu.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
tak hobbystycznie zagrałem bez przekonania, co tydzień puszczam 1 chiński bts do ht i o dziwo wszedł ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak hobbystycznie zagrałem bez przekonania, co tydzień puszczam 1 chiński bts do ht i o dziwo wszedł ????

Ja puściłem BTS we wszystkich 3 meczach co teraz grają, ale na cały mecz ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Meralco żałosne, zbili stratę do 5 punktów i mieli nawet piłkę, ale stracili, trójeczka tamtych, potem kolejna strata i znowu tamci punkty. Z drugiej strony bet daje beznadziejne kwoty zamknięcia zakładów, dałem jak przegrywali 21 pktami po kursie 10 i nagle jak przegrywali już tylko 5 pkt to dopiero wtedy oferowali mi zwrot stawki, chyba żart

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli Hebei nie strzeli bramy to będę na duuużym minusie dzisiaj z okrągłą skuteczność 0

Status
Zamknięty.