>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hejka
+1,5 @1,62 Ludgwisburg bet365

*kosz*3kwarta

edit1: dziwne to faworyzowanie ZG, masakra totalna. 2 kwarta to już w ogóle padaka z obu stron.
⛔
Zajcev się obudził... masakra i za 3 trafił szok. japitole 25-23:/

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Warto w Kontinen/Peers pograc? Oddali gema w 1 serwisie a potem w miare pewnie trzymają ciekawe jak w 2 secie będzie..

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
W Rumunii to nawet potrafią zrobić parę w pucharze krajowym rezerw z pierwszym zespołem Dinama Bukareszt. ???? Przecież ten mecz nie ma w ogóle sensu, ciekawe czy coś ciekawszego z tego wykręcą. Ale to chyba byłoby za oczywiste

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby ten Klizan miał lepszy łeb to byłby w czołowej 15 rankingu bo ma papiery na wielkie granie...

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiedziałem ???? z 1*:0 na 1*:4.
Dobrze, że ostatni mecz to pokontrowane.

A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko ucieka :cool:
Jednak widzę, że właśnie odłamali, także pewnie biorą w dwóch setach. Ogólnie pary walczące o/grające w mastersie kończącym sezon radzą sobie dobrze w tym tygodniu.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko ucieka :cool:
Jednak widzę, że właśnie odłamali, także pewnie biorą w dwóch setach. Ogólnie pary walczące o/grające w mastersie kończącym sezon radzą sobie dobrze w tym tygodniu.

Mam ich na tym samym kuponie co Karlovicia, więc jak dwa razy się połamali w 2 secie to nawet nie mrugnąłem, nic mnie już dzisiaj nie ruszy ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
techn9cian +3 Punkty (ja u ziemniaka też mam puszczonego Karlovicia i Lopezów na jednym, widać że wielkie umysły tenisowego świata działają podobnie hahah :D)
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy więcej nie postawię już koszykówki, przenigdy. Ten sport jest przepełniony takimi rakami i sprzedawczykami, że nie sposób tego zliczyć. 3 raz w ciągu miesiąca dałem mecz w kosza na underdoga, w każdym meczu przewaga kilku lub kilkunastu punktowa a magiczna 4 kwarta sprawia, że 3/3 nie weszło. Wszystko 2 lub 4 punktami. Dobrze, że to było tylko za bonus z Oddsringa...

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
Nigdy więcej nie postawię już koszykówki, przenigdy. Ten sport jest przepełniony takimi rakami i sprzedawczykami, że nie sposób tego zliczyć. 3 raz w ciągu miesiąca dałem mecz w kosza na underdoga, w każdym meczu przewaga kilku lub kilkunastu punktowa a magiczna 4 kwarta sprawia, że 3/3 nie weszło. Wszystko 2 lub 4 punktami. Dobrze, że to było tylko za bonus z Oddsringa...

Dodaj ich do czarnej listy;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedyny pozytyw to taki, że główny kupon w grze bo Kozakken Boys Boys Boys strzelili bramę ????

Status
Zamknięty.