>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mniejsza o sygnaturkę, zaraz nie będzie na kogo grać :grin: :grin:

Jak już mówiłem wcześniej, grać jest zawsze na kogo. Trzeba grać przeciwko zjebusom ????
A ten sposób naprawdę działa. Wczoraj nie zagrałem na Cuevasa/Granollersa i na Escobedo, zagrałem przeciwko Kubotowi i Grothowi, efekt każdy chyba zna ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na tych Filipinach leci przekręt roku, Nie wiem jak to możliwe w minutę 7 pkt stracić, kiedy w ostatniej kwarcie rozwaliło się przeciwnika 27 pktami ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Na tych Filipinach leci przekręt roku, Nie wiem jak to możliwe w minutę 7 pkt stracić, kiedy w ostatniej kwarcie rozwaliło się przeciwnika 27 pktami ????

Mam +8,5 na gospodarzy, jak to zmarnują...;)

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam doławdowania do Play i Plusa dam za kase na skrill, oczywiscie najpierw podaje kod ????
Kto chetny pisac tutaj

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba grać przeciwko zjebusom

Co dzieje się w sytuacji, gdy &quot;nie-zjebus&quot; przegra ze zjebusem? Wtedy, rozumiem, że taki delikwent zostaje liderem czarnej listy?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co dzieje się w sytuacji, gdy &quot;nie-zjebus&quot; przegra ze zjebusem? Wtedy, rozumiem, że taki delikwent zostaje liderem czarnej listy?

Wtedy następuje obserwacja &quot;nie-zjebusa&quot; i gdy ponownie coś odwali to dostaje awans na &quot;zjebusa&quot;, miejsce na czarnej liście i kija do dupy

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Ja interesuje się tenisem od koło 12 lat, jakbym chciał robić czarną listę, bo ktoś 1-3 razy przegrał wygrany mecz itp. to miałbym nawet Djokovicia, Murraya, Federera i Nadala na czarnej liście.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawodnicy obu drużyn powinni po końcowej syrenie zostać pojmani, zamknięci w czarnej piwnicy z kartoflem w mordzie i przesłuchani przez niskich Filipińczyków z wydziału kryminalnego z nożami w rękach, grożących im i ich rodzinom pod warunkiem oddania pieniędzy za ustawkę drugiej połowy tego meczu
Tak, czytam właśnie &quot;Przekręt&quot; Declana Hilla i wyglądało to podobnie

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja interesuje się tenisem od koło 12 lat, jakbym chciał robić czarną listę, bo ktoś 1-3 razy przegrał wygrany mecz itp. to miałbym nawet Djokovicia, Murraya, Federera i Nadala na czarnej liście.

Dlatego nie masz czarnej listy i nadal grasz śmieszne kursy typu 1.30 na Djoka bo to lokata życia
Ba Dum Tssssss

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Spore szanse zarówno na wygraną Jankovic jak i Simona, szykuje się wielki come back ???? triumfalny powrót do życia publicznego, odzyskanie popularności po okresie zapomnienia ????
Zenit Kazań juniorzy siatkówka wygrana mecz, 2,25 bet.365
Zenit Kazań juniorzy ✅
Jankovic ✅ za chwilę ;)
w tym samym czasie ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pakogami +1 Punkty
aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z pewnością widziałeś, że Bate miało karnego pod koniec pierwszej połowy? , ale kurs przyzwoity, trzymam kciuki

tak juz na forum mialem minusa dawac ale się wstrzymalem bo karny to nie gol :razz:

Status
Zamknięty.