>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie z matematycznego punktu widzenia grając single masz 50% szans, wejdzie albo nie
1 tak
2 nie

grając dubla masz (1typ i 2typ) masz 25%
1 tak i tak
2 tak i nie
3 nie i tak
4 nie i nie

przy trzech typach w taśmie masz 12.5% szans
t t t
t t n
t n t
t n n
n t t
n t n
n n t
n n n

dobrze misiu kolorowy a teraz uwzględnij kurs z singla i z tasmy i wychodzi dokładnie to samo

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
A oni w tym dziale się nie uspokoja z tym Singapurem? Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A oni w tym dziale się nie uspokoja z tym Singapurem? Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.

Sveta &quot;musi&quot;, także wiesz. Nie ma mocnych.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktos tam w dziale pisze, ze Kuznetsova ma solidna forme, ale chyba nie ogladal wczorajszego meczu, moze i ma solidna forme do ciasta, jak mecz bedzie czysty to nie bedzie co zbierac dzisaj z Kuzy jak zagra tak jak wczoraj z Madziarka.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.
Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.
Wujku Putinie, bukuj mi bilet do Singapuru :cool:
Poza tym, przed chwilą byłem odwiedzić ziemniaka (tj sts), na over 12.5 w 1 secie meczu Del Potro - Karlovic dają kurs 2.80 (? ???? ), gdzie w internetach wisi 1.83.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.
Wujku Putinie, bukuj mi bilet do Singapuru :cool:

Poza tym, przed chwilą byłem odwiedzić ziemniaka (tj sts), na over 12.5 w 1 secie meczu Del Potro - Karlovic dają kurs 2.80 (? ???? ), gdzie w internetach wisi 1.83.
Chyba na wakacje, a to co piszesz to dodatkowa motywacja dla Eliny. To nie pilka gdzie sedzia nie uzna bramki, weź się zastanów co piszesz.
Wczoraj Czeszki w debla, Georges, Babos, wszystkie mialy puścić, nie puściła żadne. No chyba ze Czeszki puszczaja teraz final, zeby byc na lotnisku 15 minut wcześnie, ten argument to bym kupił.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Hmmm jak dzisiaj Fognini wygra to w 1/2 i w finale też da sobie radę ???? takie moje zdanie ????

Status
Zamknięty.