>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Klubowe mistrzostwa świata kobiet, siatkówka, start godzina 10:30 mecz Vakifbank vs Volero Zurich, typ: Pierwszy set Vakifbank -2,5 pkt-a kurs: 1,83 bet.365

oXi64: Kuznetsova dziś eliminuje Babos, następnie w półfinale najprawdopodobniej Svitolinę, a w finale gra z Pavlyuchenkovą moim zdaniem

Dziś na wygraną Kuznetsovej jest kurs: 1,40 i zobaczymy czy przez dwa następne mecze razem łączny kurs będzie 4,00 jak dziś na wygranie turnieju, sprawdzaliście kiedyś takie tendencje?

1,6% pewnych pieniędzy: do zarobienia w meczu Vafikbank vs Volero grając handicap dodatni i ujemny na pierwszy set, jak również i posiadając konto odpowiednio w 1xBet i Marathonbet

obecnie 4,1%

Sixeros: proponuję: Armand De Brignac Blanc

Ciebie nie będzie stać? ;)

Krzysiu, zazwyczaj laczny kurs jest wiekszy, jak sie gra np Djoko win 1,72 w turnieju, tutaj mamy 4, i sadze ze laczny kurs bylby zblizony do 4,00. A po2 nie wstawialbym codziennie posta typu: &#39;Kuza win&#39; ????

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
????

jakąś tam wiedzę z tenisa może i ma, ale ogólnie to bekowy typ raczej
rozlicza krecze jako wygrana, wrzuca te &#39;peefffkiii&#39; &#39;lokaty&#39; &#39;all inny&#39; i różnie to bywa ???? trochę takie zapałkowe granie, a ostatnio pytał mnie na pw czy pożyczę mu 9zł na skilla xD no trochę dziwne jak na takiego zacnego typera ????

a w tysiącach podobno grał????????????????????????????

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dział NHL dał dzisiaj zarobić, Mikko 3/3 u mnie 3/4

✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzysiu +9 Punkty (Nie grałem, ale gratuluję, powodzenia w typowaniu NHL ;))
babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Polecam wygrana Vakifbank (K) w 4 secie, kurs ~ 1,5 do złapania.
Jak dla Mnie Volero gra bez trenera, pojawiły się problemy w 3 secie, po dwóch świetnych i trener nie był w stanie na przerwie, ŻADNEJ, skleić jednego sensownego zdania, mówił tylko, że nie rozumie czemu tak zaczęły grać.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie wiem czy ktoś ogląda, ale ten trener to jest jakaś komedia, kto mu płaci hajs za &quot;bycie trenerem&quot;, wciął czas dla swoich dziewczyn przy stracie chyba 5 punktów i powiedział: &quot;i don&#39;t care if we win this meatch or not, i dont care afther this 2 sets&quot;.
WTF?!

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy ktoś ogląda, ale ten trener to jest jakaś komedia, kto mu płaci hajs za &quot;bycie trenerem&quot;, wciął czas dla swoich dziewczyn przy stracie chyba 5 punktów i powiedział: &quot;i don&#39;t care if we win this meatch or not, i dont care afther this 2 sets&quot;.
WTF?!
To się nazywa motywator fest ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
elade21 +1 Punkty
babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Polecam wygrana Vakifbank (K) w 4 secie, kurs ~ 1,5 do złapania.
Jak dla Mnie Volero gra bez trenera, pojawiły się problemy w 3 secie, po dwóch świetnych i trener nie był w stanie na przerwie, ŻADNEJ, skleić jednego sensownego zdania, mówił tylko, że nie rozumie czemu tak zaczęły grać.
25-12 ✅✅✅
trener świr, po pierwszej przerwie na żądanie chyba stwierdził, że nie ma co się więcej błaźnić przy mikrofonach dookoła i z kolejnej już nie skorzystał nawet, choć dziewczyną by się pewnie przydało, z psychologicznego punktu widzenia chociażby przed tie-breakiem, a tak to wjebały solidnie, bardzo solidnie..

galica13 522

galica13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak jak pisalem w dziale, Argentynczyk bez problemu ogarnia tę wielka nadzieje amerykanskiego tenisa, niejakiego Fritza. Łamać to można Isnera czy Karlovicia a nie Schwartzmana. MISTRZ HALI Z BŁENOS AJRES

Status
Zamknięty.