Monako też 1 zabraknie mimo, że mieli prawie 20 minut na to ????
Ja miałem grać Monaco 4,5 albo Porto 5,5 a zagrałem Juve 4,5.
Monako też 1 zabraknie mimo, że mieli prawie 20 minut na to ????
Jakie były linie na korki legii, realu i ogólnie w meczu?
SiedziMoje odczucia jeśli chodzi o mecz Real vs Legia typ: under 2,5 bramek w drugiej połowie kurs 2,07 bet. 365, Prezes96 dyscyplina: piłka nożna odnośnie uwagi z rana ???? jeśli typ wejdzie to już tylko 12 typów i Play Station 4 wraz z FIFA17 jest moje ???? , o bukmacherce w TVP1-zdziwiony
dlatego lepsze kartki niż rożne, bo kartki zawsze jakieś będą a rożne to większa loteria
Smieszne jest to, ze pre game na Ronaldo strzeli byl kurs @ 1,25 a na to, ze strzeli + zaliczy asyste @ 4 a na to, ze strzeli i dostanie kartke @ 18...oczywiscie kartke wylapal i zaliczyl asyste ale gola nie strzelil... ????
A asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
sedzia, sedzia w 22` eheheA asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
No wlasnie napisalem, ze i asyste i kartke wylapal i tylko tego gola nie strzelil cieniasA asystę przy bramce w 37' kto zaliczył?
No przecież napisał, że asyste też zaliczył
pograne w HT na drugie połówki:
Real Madryt - Powyżej 5.5 @ 2.00
Tak @ 1.80 BTS w Moskwie
(1-0) FC Porto -0.5 @ 2.025
tu bym się zgodził kurs na bramkę przyzwoity.
edit.
Juve -0.5 @dwa-zero-pińć![]()
w meczu Sevilli over 1.5 @2.00 75'
w meczu Realu over 5.5 @1.90 82'![]()
Coś czuję że BVB skontruje na 3-1
over 3.5 @2.62![]()
Herning powyżej 5 bramek kurs 2.20 bet 365 hokej, gram to mocniej
3:4 ???? Lepiej było ????Nie lepiej było zagrać w stronę Sonderjyske, np. powyżej 2.5 goli ?
Siedziwynik drugiej połowy Real 2:0 Legia, o kibicach Legii można wiele napisać, ale to co zasługuje na pochwałe to fakt, że byli słyszalni. Ilu ich weszło na stadion? Jakieś informacje ktoś posiada?
Jakim cudem Juventus w 10 wturlał? ????