...toś sie Pan wpierdolił w pokrzywy na golasa po same pachy ....Gorsza sprawa, jak podszedłem do ich meczu bardzo optymistycznie i pograłem over 2,5 bramki Hiszpanów :jezora:
Też masz wrażenie, że tu dalej del Bosque macza łapska? Jak tak można hamować tę grę Hiszpanów poprzez różnego rodzaju decyzje.
Okej, zmieniamy dyscyplinę.
LoL - MŚ
Imay - Flash Wolves
TYP : Under 3,5 drake
@2,62
Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.
4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron> Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.kompletnie na LOL-u się nie znam ale średnio można powiedzieć ile pada tych draków? Czy to nie możliwe?
4 to taki max, bo gry nie trwają zazwyczaj tyle, aby wzięte było więcej, choć naprawdę rzadko zbiją więcej. 4tym drakem zazwyczaj jest ELDER, a że Baron> Elder, to druzyny na nim zbytnio się nie skupiają. Zazwyczaj pada 3-4 drake. Jeżeli gra jest jednostronna to czasem i 2. Średnio na jakieś 40% gier biją mniej niż te 4. We wczorajszych meczach np na 6 tylko w 2 zabili drake 4x, a przedwczoraj w 5/6.
Ja na to spotkanie ustawiłbym kurs w granicach 2,2, więc dla mnie jest to value. Oczywiście nie przesadzam ze stawką. Gram za połowę zysku z Dukli.
Zaraz przyleci Siekiera bo się MŚ zaczynają ???? On to Ci to lepiej wytłumaczy.
LA SPARKS -1,5 @ 2,10 Bet365
*kosz* fajnie wyglądają na tle Lynx warto próbować ( jak dla mnie ). * 1 połowa
Ich gra w Italii pokazała rozum. Było widać co i jak chcą grać - to coś, czego zabrakło Hiszpanii sfinksa w wakacje. Niemniej, dzisiaj jakby wracamy do starych czasów. Rywal do odstrzału, a oni wychodzą bez jednego skrzydła i dodatkowo z Koke, aby mieć jeszcze większą kontrole. Ale nad kim? To tylko Albania.Hm, trochę stylu Hiszpanii Leśnego tu widać, ale mam wrażenie, że mecze z nowym trenerem były wyraźnie lepsze. Dzisiejszy chyba najgorszy tej "nowej" Hiszpanii.