>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
ja miałem zagrane zwyciestwo Gdańska i to był ostatni mecz w dublu razem z over 3,5 zaksa-skra, ale tam to było porządne meczycho... natomiast to. to musiała być patola. koniec końców po bólach trefl 3:2 ale serio, na przyszłość: lepiej się wstrzymać ze stawianiem na team z Gdanska ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Reid/Smith - Baker/Groth&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Reid/Smith&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.40 ✅✅✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;C. Berlocq - F. Bagnis&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: C. Berlocq&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.75&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Jak patrze na ten wyraz twarzy Johna Patricka Smitha to wiem dlaczego jest tak upośledzonym tenisistom ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak patrze na ten wyraz twarzy Johna Patricka Smitha to wiem dlaczego jest tak upośledzonym tenisistom ????

To lepiej popraw swoją pisownię żeby Cię do grona jego przyjaciół nie zaliczali:razz:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sonce64 +4 Punkty
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam over 3,5 kartek w Albanii, sędzia też całkiem spoko
powinno być gorąco

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś mnie irytuje w tym typie ciągle się uśmiecha głupkowato...

Pewnie robi Ci na złość. Wyłącz stream a ja dam znać, czy dalej się głupkowato uśmiecha.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie piekło na trybunach w Albanii ????
koleś z Albanii wybił na aut a wrzawa jakby był sam na sam ????

Status
Zamknięty.