>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzierzoniów
wg strony UEFA Słowenia miała 9 RR

edit: z tego co wyliczyłem wg relacji również było 9 RR

Mogli dostać róg w ostatnich sekundach, ale nie wykonali, bo sędzia zakończył mecz. Wtedy kupon jest przegrany

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
no i jest gem w którym Millot zepsuł wszystkie 4 pierwsze serwisy, Litwin odłamał na farcie ????

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo wszystko oby Millot wygrał bo jutro na prawdę bardzo mocno przeciwko niemu

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mogli dostać róg w ostatnich sekundach, ale nie wykonali, bo sędzia zakończył mecz. Wtedy kupon jest przegrany

tylko że bramkarz litwy chyba złapał piłkę po rożnym z tego co kojarzę... czyli był wykonany???

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

Trochę mnie to bawi bo dawno nie słyszałem o tym żeby ktoś przyznał rożny i zakończył mecz, przecież gwiżdżą po rożnym albo go nie przyznają i kończą mecz?

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;BC Rakvere Tarvas - BC Valka/Valga&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: BC Valka/Valga&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.00&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
można było łapac jeszcze większy kurs, mam nadzieję że korzystacie ostatnie typy 3x3 ✅✅✅

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
what? chyba nie pograłeś go po 1,45? Giannessi słaby mecz z Nguyenem, ale po za tym bardzo solidnie i zdecydowanie lepiej niż młodziak. Kursy taki tylko dlatego że słabo zagrał z Amerykaninem.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
wg strony UEFA Słowenia miała 9 RR
edit: z tego co wyliczyłem wg relacji również było 9 RR

jednak 9 rr i będzie ładny ✅✅;)
pisałem mailowo na support beta i mają to rozpatrzyć , ale myślę że koniec będzie pozytywny ;)
dzięki chłopaki za informację.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kubson21 +7 Punkty (pograłem O8.5 tego Twojego hokeja :D)
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To niech oddają pieniądze, moje pieniądze z renty !!!!!
to pisz do nich, może nawet jakieś darmowe spiny dostaniesz do kasynka jak grałeś to na b365 bo czasem dostawałem ;)

Status
Zamknięty.