>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Verdasco @ 2,1 Bwin

Soeda pęknie.

Ja zamykam z niezłym zyskiem ✅

Nie podoba mi się podejście do meczu Verdasco, z drugiej strony waleczny Japończyk, który będzie pierwszy serwował i jak nie da się przełamać w pierwszej części seta to może różnie ten mecz się potoczyć.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak panowie typujecie dzisiejsze nocne spotkania? Dawno nie było tak dwóch równolegle świetnie obsadzonych turniejów. Zastanawiam się czy nie puścić sobie AKO z 4 meczów: Johnson, Vesely, Monaco i set dla Harrisona. wszystko kursy ponad 2 i ako wychodzi około 25.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wiking +1 Punkty
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jak panowie typujecie dzisiejsze nocne spotkania? Dawno nie było tak dwóch równolegle świetnie obsadzonych turniejów. Zastanawiam się czy nie puścić sobie AKO z 4 meczów: Johnson, Vesely, Monaco i set dla Harrisona. wszystko kursy ponad 2 i ako wychodzi około 25.
masz prawie wszystkich na czarnej liście, wkrótce nie będziesz miał na kogo grać ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
masz prawie wszystkich na czarnej liście, wkrótce nie będziesz miał na kogo grać ;)

Mam na liście najgorszych debili, którzy psuli i psują ludziom kupony. Kolejna osoba mówi mi że nie będę miał na kogo grać a prawda jest taka, że dzięki temu mogę sobie wybrać mecze mniejszego ryzyka. Z tej listy powinni też korzystać inni bo jestem przekonany, że jeśli nie zepsuli to jeszcze zepsują ci zawodnicy ludziom wiele nerwów i kuponów ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ehe +1 Punkty (prawda!)
wiking 87

wiking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norwegia
Mam na liście najgorszych debili, którzy psuli i psują ludziom kupony. Kolejna osoba mówi mi że nie będę miał na kogo grać a prawda jest taka, że dzięki temu mogę sobie wybrać mecze mniejszego ryzyka. Z tej listy powinni też korzystać inni bo jestem przekonany, że jeśli nie zepsuli to jeszcze zepsują ci zawodnicy ludziom wiele nerwów i kuponów ;)

gram prawie 2 lata i muszę sie zgodzic z użytkownikiem DarkAdi, wiele razy obserwowałem tych zawodników i wiele razy on zawodzili , dopisałbym jeszcze paru ale teraz nie o to chodzi ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gram prawie 2 lata i muszę sie zgodzic z użytkownikiem DarkAdi, wiele razy obserwowałem tych zawodników i wiele razy on zawodzili , dopisałbym jeszcze paru ale teraz nie o to chodzi ????

Chętnie posłucham nowych propozycji ????
Mam kilku zawodników, których mógłbym tutaj dopisać za całokształt błaznowania na korcie, ale wielu nie grałem i nie psuli mi oni kuponów w żałosny sposób. Wiem tylko tyle, że jeśli Kyrgios jeszcze raz wyjdzie na kort z myślą aby postać i poodbijać i pójść pograć w kosza to też tutaj wyląduje

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków

Dajecie temu szanse czy moze zamknac jesli Peng wygra?

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Co masz pierwsze, Edmunda czy Garcię?
Edmund zaraz zaczyna.
Garcia to prawdziwa bomba , tego sie najbardziej obawiam :d
Ona dopiero za godzine +
Moze zostawic wiec kuponik i jesli Edmund wygra to wtedy zamknac.

Status
Zamknięty.