>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Piłka Nożna, Niemcy
Mecz towarzyski
Bonner SC - FC Koeln
over 3.5 gola FT -&gt; 1.72
over 1.5 gola HT -&gt; 1.83
W Niemczech często padają dobre overki, a do tego jest to mecz towarzyski. Będzie na pewno więcej luzu i zabawy niż w meczach ligowych. Ważne dla typu jest to, że Koeln gra w całkiem niezłym składzie. Horn, Modeste, Sorensen, Heintz, Rausch, Hoger czy Riise grali w weekend z Bayernem i grają też dzisiaj w podstawowej jedenastce! Polecam !
E: Tutaj skład żeby nie być gołosłownym ????
https://twitter.com/fckoeln

tr1xen 64

tr1xen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak i dlatego szybko oddał 4 gemy, a później bez żadnych problemów wygrał 7:5. Wszystko spoko, szkoda, że tak wygląda co 3 jego mecz, nawet częściej.

Początek drugiego znów słaby ????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wiem jak to jest przez przypadek postawiłem OVER zamiast Under, i typ mój (przy undurze) nawet nie miał podjescia do serwisu przeciwnika, zobaczyłem ze mam over, serwował ten 2 co łatwo wygrywał swoje gemy prowadził 30-0 i stracił 4 punkty pod rząd i dał się połamać na koniec serwując DF.. czy to nie jest smieszne?

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mark Alen 3eci FRAME WYGRA @ 2,25 bet365
Rozliczyłem na ✅ poneważ nei mogłem do końca oglądać i szybko wyjść. Zakończyłem bodajże przy 25-30 pkt dla Allena 84% zysku było już... i przecież miał łatwy stół? Jakikiś kolor nie wszedł, czy może rozbicie czerwoncyh?
:O

Pieno Zvaigzdes wygra @ 3,30 Bet.365

* trzeba pomóc szczęściu i skorzystać

edit1: Kosz
⛔

Szkoda szkoda , ale warto było Oglądając 1kw. 2kw Pieno stawiało się i to bardzo bardzo, Żalgiris miał czasami dziwne przestoje.

82-86...eh ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozliczyłem na ✅ poneważ nei mogłem do końca oglądać i szybko wyjść. Zakończyłem bodajże przy 25-30 pkt dla Allena 84% zysku było już... i przecież miał łatwy stół? Jakikiś kolor nie wszedł, czy może rozbicie czerwoncyh?
:O

oddal podobnie jak 2 frejma.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pfff no to super ehhhh szkoda bo nei zasługiwał na taki wynik co teraz.... no ale zapracował sobie sam na niego.
hahahha operator kamery przyłapał młodego jak się bawił w nosie haahah

edit1: siadło i 2-2 ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Fomba - C. Hemery&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: L. Fomba&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.95 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;koszykowka&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;USK Praha - BK Děčín&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;zwycięzca meczu&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: BK Děčín&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.70&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
taka propozycja, jest dogrywka
eh po dogrywce ... ⛔

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pfff no to super ehhhh szkoda bo nei zasługiwał na taki wynik co teraz.... no ale zapracował sobie sam na niego.

hahahha operator kamery przyłapał młodego jak się bawił w nosie haahah

edit1: siadło i 2-2 ????

Na dobrą sprawe moglo byc juz 4:0 i po meczu. Teraz kolejny frejm ustawia o&#39;sullivanowi

Status
Zamknięty.