>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Keys 2 set 1,50. Warto, o ile tylko nie będzie wyrzucać to mało gemów będzie

To jak jakbyś napisał. Warto grać na Radwańską o ile będzie kończyć winnerami co 2 wymianę. Keys styl gry musi prowokować błędy, a że jest młoda i ostatnio nie jest w genialnej dyspozycji to wg. mnie nie ma opcji by nie miała przestojów. Pytanie jak to Mladenovic wykorzysta. Bo w 1 secie zrąbała koncertowo ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu komentator ciągle mam wrażenie jakby mówił Bogdanovic a nie Mladenovic ?

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
To jak jakbyś napisał. Warto grać na Radwańską o ile będzie kończyć winnerami co 2 wymianę. Keys styl gry musi prowokować błędy, a że jest młoda i ostatnio nie jest w genialnej dyspozycji to wg. mnie nie ma opcji by nie miała przestojów. Pytanie jak to Mladenovic wykorzysta. Bo w 1 secie zrąbała koncertowo ????

Prawda, można taki tekst dopisać do każdego meczu. Nie mniej można wyróżnić małą liczbę UE wynikającą z agresywnego stylu gry i dużą wynikającą ze słabej formy

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Keys mało psująca była widywana, Radwańska grająca kończącą w co drugiej piłce nigdy, tak że słabe porównanie.

Keys mało psująca jak Radwańska? ???? To nie wiem gdzie Ty ją taką widywałeś ???? ona średnio w dwa gemy robi więcej ue niż Radwańska w cały mecz

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pyunik - Erebuni over 5.5 goli FT - &gt; 1.83 (całoroczny)

Zanosi się na to, że jeszcze tutaj coś powpada. Goście bardzo słabe wyniki, a Pyunik ciśnie z tego co widać na betowych statystykach.

✅

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Jest stream do meczu Kemerovo - Belgorod ? Z góry dzięki za info !

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Żeby Ci kiedyś bokiem nie wyszło rozliczanie zakładów zanim zdarzenie się zakończy. Przecież tam ciągle trwa 2 set. Co z tego, że jest 5:1 ?

az takich cudow sie nie spodziewam w tym secie:cool:

Status
Zamknięty.