>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zanosi sie na Zverev - Djoko a czekałem na to od dawna i jeszcze mlody w formie.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grano zverev wymiana 20 kilka pilek zverev z 10 slajsow po drodze srednio zagranych a ten hiszpan nawet 1 raz nie przejal inicjatywy...100% zupelnie inaczej niz gral wczoraj..niesamowite jak mozna w 1 dzien zapomniec jak sie gra bo nei sadze ze jest tak zajechany po wczorajszym meczu ze nie jest w stanie grac

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tsonga @ 4.50 lekko ale sa szanse
haha smecz zvereva w sowj kort...
dokladka tsonga @ 2 nie wypusci tego
sorka za typy na grano przeszedl samego siebie skandalista

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wyroiła się cała masa ekspertów i podają setki typów dziennie, a teraz to jeszcze stawki jakieś 500 czy 1000 może od razu pięćset sto dziewięćset!!! :;/:
Proszę podawać typy sensowne w sposób racjonalny.

Pograłem grono za 1000 i to jest fakt ale jeżeli nie można podawać stawek to okej, na przyszłość będę wiedział.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tsonga po takim meczu będzie zajechany jak koń po westernie, dlatego fajną opcją wydaje się zagranie takiego zakładu:
Tsonga/Zimonjic - Bryan/Bryan | Bryan/Bryan -2.5g @1,81 Marathonbet
Zimonjic zdziadziały jak cholera, ostatnio raczej same pierwsze/drugie rundy.
Bryani może i nie są takimi terminatorami jak dawniej, ale nadal to bardzo doświadczona, klasowa para. Ten turniej będzie genialną okazją dla nich do podskoczenia w rankingu.
W sumie podobną sytuację można zaobserwować w meczu Kubota.
Granollers grał 3 setówkę ze Zverevem, a z drugiej strony mamy Melo broni punktów za zwycięstwo z tamtego roku i utrzymanie rankingu przed Bryanami. Kubot też troche punkcików do obronienia ma, także @1.85 w Marathonie wygląda przyzwoicie. Poza tym Cuevas już tydzień temu dostał baty od Kubot/Melo grając w parze z Troickim.
up2. Stawki można oczywiście podawać, ale lepiej robić to w jednostkach, prawda? Wtedy każdy sobie dobierze kwotę do własnych możliwości, a nie że jeden baton z drugim zobaczy że &quot;o, ten to gra za tysiaka, to ja postawię połowę tego co mam, bo skoro on gra za takie kwoty to musi być dobry&quot;

Status
Zamknięty.