To co widzialem dzisiaj to istne przegiecie. Jestem w szoku.
Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...
Kyrgios - Zverev
Typ: 2 Kurs: 1.70 Sportingbet
Ewidentnie Kyrgiosovi nie chce sie grać
na dobry początek dnia![]()
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Fayziev S. - Nedovyesov A.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Fayziev S.</td><td class="odd">2.90</td></tr></tbody></table>
Z takimi sprawami nie wchodzi się na czat. Nie dość, że zaprzeczą, to jeszcze manualnie anulują. Najprościej jest anulować ponownie i dopłacić Skrillem. Następnie mały obrót i później już luz.
W takim razie ten jeden raz przebolejeszDo takich akcji, mówiąc z doświadczenia, dobry jest Unibet. Jak tam odblokujesz kilka kanałów wypłat, to później niezależnie od metody wpłaty, wycofasz jaką metodą chcesz.
ZWROTKOBIETY: UD Tacuense - Atletico Madrid
over 3 do ht @2.05 20 minuta i 0-2