>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Talentu mu nie brakuje ale w mózgu widać że nic nie ma. Takie akcje nie zdarzają się raczej topowym tenisistom którym Kyrgios mimo możliwośći pewnie nigdy nie zostanie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co widzialem dzisiaj to istne przegiecie. Jestem w szoku.

W ITF czasami są podobne kwiatki - zabawy rakiety czy usmieszki... ale w Mastersie widzę coś takiego pierwszy raz w życiu. Kyrgios tworzy historie dzisiaj na naszych oczach.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, czy jak wpłaciłem na bettsona kartą kredytową to czy mogę wypłacić na skrill? Robiłem tak wiele razy, dziś po 30h oczekiwania na kasę wszedłem na czat i babeczka mi powiedziała, że nie mogę tak zrobić. Dopiero po moim pytaniu anulowali mi wypłatę. Zleciłem wypłatę na kartę, pewnie znów będę czekał 30h zanim to zatwierdzą...

Z takimi sprawami nie wchodzi się na czat. Nie dość, że zaprzeczą, to jeszcze manualnie anulują. Najprościej jest anulować ponownie i dopłacić Skrillem. Następnie mały obrót i później już luz.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesteście w szoku? Ja wcale. Kyrgios to jest po prostu taki typ i każdy kto oglądał sporo jego spotkań i się zna to doskonale o tym wie.

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
KOBIETY: UD Tacuense - Atletico Madrid
over 3 do ht @2.05 20 minuta i 0-2

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Fayziev S. - Nedovyesov A.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Fayziev S.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.90&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
na dobry początek dnia ✅

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Z takimi sprawami nie wchodzi się na czat. Nie dość, że zaprzeczą, to jeszcze manualnie anulują. Najprościej jest anulować ponownie i dopłacić Skrillem. Następnie mały obrót i później już luz.

Dzięki, zapamiętam. Ale na skrillu niestety 0.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki, zapamiętam. Ale na skrillu niestety 0.

W takim razie ten jeden raz przebolejesz ;) Do takich akcji, mówiąc z doświadczenia, dobry jest Unibet. Jak tam odblokujesz kilka kanałów wypłat, to później niezależnie od metody wpłaty, wycofasz jaką metodą chcesz.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
W takim razie ten jeden raz przebolejesz ;) Do takich akcji, mówiąc z doświadczenia, dobry jest Unibet. Jak tam odblokujesz kilka kanałów wypłat, to później niezależnie od metody wpłaty, wycofasz jaką metodą chcesz.

Właśnie w betsonie też tak zawsze miałem, ale ostatnio się do mnie przyczepili. Tej wypłaty na kartę też mi nie chcą zatwierdzić. Trudno najwyżej zmienię buka ;)
Dzięki jeszcze raz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kuchcik +14 Punkty (Nie ma problemu.)
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Heloł, udało mi się lekko problemy zaleczyć, coś hajsiku zostało na bukmacherkę, niestety z taką kwotą to bet365 odpada ( opłaty skrillowe), więc jedziemy na forbecie.
Piłka ręczna, Rumunia godzina 15.00
Politechnika Timisoara - Potaissa Turda
TYP : 2 @2,0

Status
Zamknięty.