Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.
Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.
Ostatnio na forumku widzę, że modne stało się straszenie prokuraturą. Ostatnio Perek jak chciał bana wyrwać ????
Wcale nie tak gładko, aleKasatkina +7,5 @1,66 bet365
Powinno wejść gładko.
![]()
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>D. Dzumhur - A. Karatsev</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">1.73</td></tr></tbody></table>