>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mina na dziś? Nasza repra. Wszyscy idą w overy w typach dnia i w analizach dotyczących eliminacji, a ja poczekam do składu jaki będzie na ten mecz. Jeżeli zagramy z Linettym za Milika, (powinien tam być Teo albo Wilczek) to ja ciężko te overy widzę.

To samo zauważyłem, wszyscy hajs potracą. A i underów się nie da pograć bo śmieszne kursy rzędu 1.50 są. Mecz zdecydowanie no bet

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie

Dlatego ja bezpiecznie w Polske i over 1,5. Dwie powinni wcisnąć, ale też nie przeczuwam jakiegoś pogromu.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wierzę jak można być takim idiotą. Columbia mnie prokuraturą straszy hahahahahahaha XD

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Ostatnio na forumku widzę, że modne stało się straszenie prokuraturą. Ostatnio Perek jak chciał bana wyrwać ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio na forumku widzę, że modne stało się straszenie prokuraturą. Ostatnio Perek jak chciał bana wyrwać ????

Ale czaisz? Gościu straszy mnie prokuraturą za oskarżanie o oszustwo bo ziomek kopiuje typy od jakiegoś gościa z Singapuru i je tłumaczy w translatorze. ZA PŁATNE TYPY W NIELEGALNYCH BUKMACHERACH INTERNETOWYCH. Faktycznie prokuratura się mną zajmie ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Na kilka meczy dzisiejszych poczekałbym na LIVE:
Wybrzeże - Wisła
PPD - Metalurg
Bala - Veszprem
Pick - Komloi
Mosir Krosno - AZS Koszalin
Spotkania w których moim zdaniem różne scenariusze się mogą zdarzyć i z obstawieniem poczekam

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś nie widzę, żeby Pliskova już pozwalała księgować bo zaraz przegra seta haha ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;D. Dzumhur - A. Karatsev&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 9.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.73&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;th&gt;S. Stakhovsky - Y. Hanfmann&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Y. Hanfmann&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;3.00 ⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Status
Zamknięty.