>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;pilka_nozna&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Algieria - Kamerun&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Algieria&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;2.10&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
tylko za drobne bo to bet na fuks
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;M. Zormann - F. Egea&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: F. Egea&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;3.50 ⛔⛔⛔
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na noc NBA chyba warto znowu zagrać na Denver z Lakersami. Kilka dni temu grali ze sobą i Denver wygrało po kursie 2.50. Dziś jest to samo, a nawet 2.60. Przecież Lakersi to według mnie w tej chwili TOP3 najgorszych zespołów w NBA. Kilku niezłych prospektów i doświadczeni średniacy według mnie znowu przegrają

jareddz 15

jareddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzierzoniów
Okej, zmieniamy dyscyplinę.

LoL - MŚ

Imay - Flash Wolves

TYP : Under 3,5 drake

@2,62

Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.

Jaki wynik?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę prosić admina o DEFINITYWNE zamknięcie konta?
Nie można zamykać kont. Mogę Ci podesłać na PW instrukcje, jak skutecznie zapomnieć danych do logowania.
Najlepiej jednak będzie, jak zrobisz sobie przerwę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie można zamykać kont. Mogę Ci podesłać na PW instrukcje, jak skutecznie zapomnieć danych do logowania.

Nawalić się jak świnia? :cool:

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytaliscie wywiad z Djurdevicem na weszło ? Kilka ciekawych kwesti porusza:
&quot;
Czasem obcokrajowiec przychodzi po obejrzeniu kilku filmików na YouTube i mówi ucieszony:
– Fajnie jest w Lechu, fajni są kibice…
Jeszcze nie wie, jaka jest atmosfera, jak się przegra mecz (śmiech). Trzeba mu powiedzieć jasno, że jak przegra, to może dostać w ryj. &quot;
Polecam warto przeczytac.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Okej, zmieniamy dyscyplinę.

LoL - MŚ

Imay - Flash Wolves

TYP : Under 3,5 drake

@2,62

Spory kurs jak na mecz, w którym faworyt jest dość wyraźnie zaznaczony.Ta gra nie potrwa na tyle długo by te 4 drake zostały wzięte.

⛔

9/3

ryczy 76

ryczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tczew

Tak z ciekawości prosił bym te instrukcje ????

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
towarzysko:
Carlos Manucci - Juan Aurich
gol do ht @1.825 20 minuta

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra, niech jakiś admin da mi bana na pół roku
Jak masz problem to sobie u buka zamknij lepiej a tu zawsze mozesz pograc za zapalki. W calorocznym kiedys napisalem czy mozna zamknac live to mi cale konto zamkneli :cool:

Status
Zamknięty.