>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mitra Kukar - Sriwijaya
Gol w Indonezji to pewka dla mnie po przerwie. Co tam się działo, gospodarze mieli chyba z 5-6 setek takich konkretnych (dwa sam na sam, oddawane strzały z 7 metrów) Tylko mega surowa skuteczność.
Jak tam nic nie wpadnie to będą jaja, przecież do przerwy mogły spokojnie 2-3 gole wpaść. Mecz mega otwarty, niech tylko zaczną trafiać w bramkę, bo setek pewnie będzie jeszcze z 5-6 ????
Pewka: over 0,5 @1,4
Azjan over 1 @1,8

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
thechosenone +8 Punkty
szpil 313

szpil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez Radwanska nawet nie podejmuje ryzyka grania po kątach, podaje cały czas na nią i tylko czeka aż tamta zrobi błąd. WTA to jednak patologia.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
I jak taka parodia tenisa mogła dojść do finału?

To nie jest parodia tenisa, tylko zagubiona dziewczyna w finale wielkiego turnieju, która nie potrafi uspokoić emocji. Do tego próbuje nie pokazywać frustracji, a pewnie w środku się gotuje.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przyszły se popykac 2 babki w niedzielne południe, stadion świeci pustkami, tak wygląda ????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w ogóle te staty na becie to jakaś ściema, pokazują w Indonezji zero celnych gospodarzy a oni mieli 2-3 celne, bo oglądałem ????
overek 0,5 wejdzie ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nafciarz86 +6 Punkty
qrchuck +10 Punkty
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie jest parodia tenisa, tylko zagubiona dziewczyna w finale wielkiego turnieju, która nie potrafi uspokoić emocji. Do tego próbuje nie pokazywać frustracji, a pewnie w środku się gotuje.

Wielkie to są szlemy. Nie takie zagubione sarenki wygrywały takie turnieje

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz jak postawiła wszystko na jedną kartę to jakoś to wyglądą tylko jakieś 3/4 gemy za późno.
@jak można tak słabo grać na takim poziomie przy siatce to ja nie wiem..

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Wczoraj to Radwańska z zadyszką schodziła z kortu, a dziś schodzi jak z pokazówki - uśmiechnięta i wypoczęta ;) Brawo Aga, jakkolwiek brzmi przy dzisiejszej dyspozycji Konty :p

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiedzieliście, że Radwańska jest na 6 miejscu jeżeli chodzi o zarobki na korcie wszystkich zawodniczek w historii WTA?

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak przeglądam co jeszcze dziś z tenisa można i myślę że warto spróbować dodin 2:0 + Voegele @2.37
Dodin ostatnio dobra gra wygrane mecze, gdzie często nie była stawiana w roli faworyta, Voegele bardziej doświadczona od swojej rywalki myśle, że kurs warty gry.

Status
Zamknięty.