>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak można przegrać z totalnym amatorem Millotem 7-0 w taju...tuż to dzieci by ugrały pare pkt.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
szkoda strzępić ryja...

Hehe no Marchenko to pajac konkretny jednak jest. Drugi raz na niego w tym sezonie pograłem i drugi raz epicka wtopa, poprzednio z Vannim jakiś finał wtopił. Ale tłuc się ponad 2 godziny i taja w 3 secie do 0 dostać to trzeba jednak zdolnym być.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe no Marchenko to pajac konkretny jednak jest. Drugi raz na niego w tym sezonie pograłem i drugi raz epicka wtopa, poprzednio z Vannim jakiś finał wtopił. Ale tłuc się ponad 2 godziny i taja w 3 secie do 0 dostać to trzeba jednak zdolnym być.
to że pajac to wiadomo nie od dziś, ale przegrał z jednym z najgorszych tenisistów w turze to wstyd na chu...

P 531

paolo_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ensowany
Tam gdzie szlo zarobic na golach to poblokował całoroczny, te babki z universytetu co 11-0 wygrywaja nonstop bloki, kanada to samo

wrong 115

wrong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie od piłki opłaca się zagrać, że Chile nie przegra po kursie 1,82? Ktoś coś?

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Islandia &lt;3 Co chłopaki zrobili, to czapki z głów. Nie miałem chwilowo dostępu do neta, dzwonię do ziomka, a ten mi mówi, że 3:2...Byłem pewien, że wkręca...Nie spodziewałem się ????
P.S
Czy komuś całoroczniak też nie rozliczył jeszcze Islandii ?

Status
Zamknięty.