>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pograny over 22,5 i Schwartzmana, najlepszym scenariuszem byłaby wygrana Diego po TB ????

Spokojnie overek wejdzie. Dimitrov właśnie wygrywa drugiego seta, a w trzecim szykuje się jakieś 6:1 dla Dimitrova bo Diego się obsrał albo dostał propozycję zarobku

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakim cudem ten claycourter mierzący 170 cm oddał serwis? ????

Messi jest niższy i jest jednym z najlepszych piłkarzy świata to jego rodak Diego nie może być najlepszym tenisistą? ???? :cool:

bezstronny 382

bezstronny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Las Vegas
Dimitrov nie wytrzymuje psychicznie wymian, chce wszystko skracać, 2 razy mu weszło ale dalej równowaga ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Messi jest niższy i jest jednym z najlepszych piłkarzy świata to jego rodak Diego nie może być najlepszym tenisistą? ???? :cool:

Nie obawiasz się, że przez swoją czarną listę, w pewnym momencie nie będziesz miał na kogo grać? :grin:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie obawiasz się, że przez swoją czarną listę, w pewnym momencie nie będziesz miał na kogo grać? :grin:

Nie obawiam się, bo nie muszę na kogoś grać. Mogę grać przeciwko komuś, działa o wiele lepiej ????

Mówiłem, że mecz się w momencie pierwszego przełamania mikrusa skończył

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie obawiam się, bo nie muszę na kogoś grać. Mogę grać przeciwko komuś, działa o wiele lepiej ????

Mówiłem, że mecz się w momencie pierwszego przełamania mikrusa skończył

Rozumiem. Czyli w przypadku takich spotkań jak np. Anderson - Coric czy Fognini - Lajovic zupełnie odpuszczasz mecz?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ale mecz się nie skończył, bo jest po 1, jak dla mnie i tak Schwartzman wygra.

Za mało meczów oglądasz ;)
Dimitrov mimo, że jest totalnym zerem to ma dziwną moc, że sprawia że jego rywale dostają raka mózgu. Pamiętam mecz chyba w Waszyngtonie w tym roku z Sugitą. Sugita wygrał 1 set, w drugim prowadził chyba 4:1 czy 5:2 , potem był taj gdzie prowadził też około 5:1, przegrał taja i przegrał cały mecz. Wczoraj było podobnie z Harrisonem z Tomicem. Tomic olewał serwisy Harrisona i sam nie serwował jakoś super, a Harrison 2 razy stracił serwisy na samym końcu meczu.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem. Czyli w przypadku takich spotkań jak np. Anderson - Coric czy Fognini - Lajovic zupełnie odpuszczasz mecz?

Teraz już tak. Nie odpuściłem jakieś 2 miesiące temu meczu Paire vs Coric, który zrujnował mnie psychicznie i sprawił, że straciłem całą swoją kasę na becie ???? Uważałem, że Coric jest większym debilem i psycholem, ale co zrobił Paire to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jeśli jesteś ciekawy to mogę Ci krótko meczyk streścić ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz już tak. Nie odpuściłem jakieś 2 miesiące temu meczu Paire vs Coric, który zrujnował mnie psychicznie i sprawił, że straciłem całą swoją kasę na becie ???? Uważałem, że Coric jest większym debilem i psycholem, ale co zrobił Paire to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jeśli jesteś ciekawy to mogę Ci krótko meczyk streścić ????
Dobra i taka konsekwencja. Byli tacy, co mieli jeszcze dłuższe listy a i tak grali wszystkie match-upy po kolei. Niemniej i tak te blacklisty wydają mi się zabawne. Ok, koniec OT.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dalej ktoś ma jakieś wątpliwości co do zwycięstwa Dimitrova?...

Status
Zamknięty.