>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mainz dzisiaj w prawie podstawowym składzie, myślicie że warto coś na nich?

xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie.

Miny na dzis to

Handi na Utd i Rome
Fiore win
Bilbao win
Ajax
Zenit
Celta

Przypominam to LE.

Wczoraj tak kategorycznie pisałeś o barcelonie i straciłem kurs 3,xx :? :zoltakartka:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj tak kategorycznie pisałeś o barcelonie i straciłem kurs 3,xx :? :zoltakartka:

Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.

Poza tym, co to jest dla Barcelony wygranie meczu z takiej sytuacji, tym bardziej ze średnim europejskim zespołem.

xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisać to każdy sobie może. Koniec końców Ty decydujesz czy zagrać czy nie.

Poza tym, co to jest dla Barcelony wygranie meczu z takiej sytuacji, tym bardziej ze średnim europejskim zespołem.

Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że &quot;absolutnie broń bóg nie&quot; + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.

Koniec końców dzisiaj takie bilbao nie jest żadną miną, prędzej sztucznie pompowany hajp na astanę, więc po co pisać takie bzdury?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo, ale jak ktoś pisze z przekonaniem, że &quot;absolutnie broń bóg nie&quot; + ma jakąś tam reputacje, a ja nie oglądam meczu, to odpuściłem. Ale jak widać nie ma się co sugerować bo nawet kilkaset/tysięcy reputacji o niczym nie świadczy.

Koniec końców dzisiaj takie bilbao nie jest żadną miną, prędzej sztucznie pompowany hajp na astanę, więc po co pisać takie bzdury?

Prawdę pisał, Barcelonie wyszła jedna akcja, potem zamieszanie po rożnym i wygrali, ale z tego co pokazywali wcześniej to absolutnie nie wynikało, że są w stanie strzelić coś więcej jak 1 gola.

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stykkishólmur
To jeszcze dla Zabawy w ZEA - over 2.5 gola - 3.50
3 gol goście - 10.00
pewnie będzie doliczone z 5 minut + może łamaka zrobią jak to w pucharach często

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Gabala-Mainz @ over 0,5 gola w 1 poł. 1,90 stys
✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ragz0 +1 Punkty
M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Gombos jak zawsze się łamie z impotentem tenisowym ale chłopakiem Cornet Nysem duza sztuka

Status
Zamknięty.