>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Wytłumaczy mi ktoś kurs 3,05 na Manchester City -2,5 z Celticiem ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
waw89 +3 Punkty
xanthiq 92

xanthiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale już wiesz dlaczego kursy poszły do góry na over sportingu...

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Glik co zniszczył
Pomijajac fakt, ze regulamin zabrania pisac nie na temat, co to znaczy? Jakie jest znaczenie tego co napisales w sensie logicznym. Jak to interpretowac?
Zeby tez nie bylo nie na temat to:
Gwatemala +2,5 seta, 1,83
nawet lekko win po kursie 5

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale już wiesz dlaczego kursy poszły do góry na over sportingu...

Buki wiedziały, że wyjdą na drugą połowę z parawanami, aby się poopalać? Nie sądzę, chyba że był telefon od kogoś z góry, aby przestali grać bo naiwniacy na live zaczną jeszcze bardziej ładować overy w 2 połowie ????
To jest po prostu minimalizm piłki nożnej, takie coś powinno się eliminować i wprowadzać w klubach dyscyplinę. Drużyna strzeli szybko na 1:0 jak Lazio w weekend i potem do końca meczu oddaje piłkę. Gdyby ta Legia miała choć odrobinę więcej umiejętności aby strzelić tę bramkę na 2:1 to portugalce sraliby po gaciach, że stracą punkty z taką potęgą

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wytłumaczy mi ktoś kurs 3,05 na Manchester City -2,5 z Celticiem ?

Wyleciał de Bruyne, a to w tej chwili większy mózg ekipy niż David Silva. Poza tym wygrana trzema golami to nie jest tak mało. Celtic Park w LM jest szanowany i Brendan nie musi dać się rozgromić.

D 116

dziubols

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Buki wiedziały, że wyjdą na drugą połowę z parawanami, aby się poopalać? Nie sądzę, chyba że był telefon od kogoś z góry, aby przestali grać bo naiwniacy na live zaczną jeszcze bardziej ładować overy w 2 połowie ????
To jest po prostu minimalizm piłki nożnej, takie coś powinno się eliminować i wprowadzać w klubach dyscyplinę. Drużyna strzeli szybko na 1:0 jak Lazio w weekend i potem do końca meczu oddaje piłkę. Gdyby ta Legia miała choć odrobinę więcej umiejętności aby strzelić tę bramkę na 2:1 to portugalce sraliby po gaciach, że stracą punkty z taką potęgą

Wlasnie mowili na c+ ze z ekipy Sportingu byly głosy, że jak bedzie okazja to w drugiej polowie beda sie oszczedzac :p

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Uciekam spać, fajne kursiki jeszcze znalazłem na rano, na ręczną w Korei Południowej.
Ze stawką nie przesadzam, bo to egzotyka w końcu, ale buki się na niej znają jeszcze mniej niż ja i póki co trafiam tam wszystko :p.
O 7 rano : Wonderful Samcheok K - Colorful Daegu K TYP : Wonderful Samcheok -4,5 @2.0.
4 dni temu gładko je 6 bramkami ograły, a to był mecz w sumie o nic bo i tak wygrałyby grupę, jutro jakiś półfinał więc pewnie z większą motywacją zagrają.Od chyba 7 meczy są bez porażki, najlepsza drużyna tej ogórkowej ligi. Średnia stawka.
O 9 rano panowie : Hynix - Sangmu TYP : Sangmu @3.0 Niska stawka.
Tutaj klasyczne value, dwie drużyny na identycznym poziomie, mecz 50:50. W lidze się 2 razy spotkali raz wygrali jedni raz drudzy. Z tym, że Sangmu było wcześniej awansu pewne więc grali sobie na luzaku, a ci drudzy do przedostatniej chyba kolejki walczyli o awans, więc mogą być bardziej zmęczeni.
I kobitki o 11 :
Seoul City K - Incheon City K TYP : Seoul City @2,75 Niska stawka
Kolejne spotkanie fifty/fifty. Te z Seoula wygrały 5 meczy z rzędu, są w gazie i mogą jutro pyknąć przeciwniczki.
E1 : Co do 3 typu, bardziej opłacalne będzie chyba Seoul +1,5 @2.0, biorąc pod uwagę, że mecze tam są dość wyrównane.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Sporting to nie bvb

Legia znow nie straci tak szybko

Nie rozwiaze sie worek

Wystarczy do 30 utrzymac i bedzie na luzie.

Darujcie sobie overy. :cool:

Ja na dzis :

Kopenhaga x2 2j ⛔
W Lester under 2.5 3j✅
W Monaco under 2.5 4j✅
Sporting under 2.5 na druzyne 2j✅
Real win 2j⛔????

Rozlicze po.

Lekko na ✅

Na nocke :
2 x under 2.5 w Concacaf LM w pilke po 3j.

Tenis na ranek :

Kasatkina set 3j

Shvedova set 2j

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dominikana - Gwatemala 2 @5 bet365
Siatkówka , ten dziwny puchar.
Ja to już zamknąłem z potrójnym zyskiem, szkoda nerwów, bo tu wszystko się może zdarzyć jak w piosence Kasi Stankiewicz.

Status
Zamknięty.