>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
wisla9110 783

wisla9110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Podtrzymujesz typ? Nadal warto? +5 @ 1,9 jest do złapania

Dołożyłem właśnie to +5, Arsenal fakt gra super ale 3:0 do przerwy wątpię żeby Chelsea nie starała się nic wgl zrobić w drugiej połowie bardziej prawdopodobne że conte wstrzasnie drużyna niż Arsenal zmiecie Chelsea w drugiej polowce. Zresztą poziom drużyn podobny więc kursy kosmos jak dla mnie. Arsenal raczej uspokoi w 2 polowce.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz to Conte pewnie im mowi, zeby nie stracili wiecej bramek a nie by grali do przodu. Oni juz wiedza, ze mecz sie dla nich zakonczyl i go nie wygraja. Moze i jakies korki wpadna ale nie chce mi sie wierzyc, ze Chelsea zagra na pelnej pi*** by odrobiac straty ????

Nie takie przewagi się w Premier League traciło. To są derby, następny mecz mają za tydzień, będą próbować moim zdaniem.

luque 302

luque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Moze ktos pamieta mecz Arsenalu z Newcastle gdzie z 4-0 bylo 4-4 ;)

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie poratuje ktos dobrym streamem do Arsenalu bo wszystko co mam jest tragicznej jakosci.

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal za kazdym razem jak przejmie pilke wyglada groznie. Maja ambicje i chce im sie grac. Chelsea moglaby grac do polnocy i tak nic by nie strzelila. Zero pomyslu, zero zgrania, zero w obronie...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wymienie kod paysafecard kupiony na allegro za 489,64 (wartosc brutto 430) za przelew skrill 350pln lub p24

mozemy zrobic to przez dowolnego moderatora ! nie doladuje skrila tylko dlatego ze mam limit 1250pln wykorzystany doladowan.

ktos cos bo jak nie to idzie na biedne dzieci ????

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Najpierw bramkarz Sevilli z łokcia potraktował napastnika i poleciała czerwona, a po chwili Wilmiams prostą nogą w bramkarza gdzie powinien tez wylecieć ale dostał ktoś jeszcze z Sevilli i linie 5.5 pokryli w 4 minuty ????

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Do tego dokładam over 5.5 kartki w meczu Arsenal-Chelsea
@1.83

Pan Oliver w tym sezonie na 4 mecze pokazał już 22 żółtka. W tym meczu walki nie braknie więc myślę, że linia do ogarnięcia.

2 :zoltakartka: zdecydowanie za mało ⛔

Status
Zamknięty.