>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko pytanie, czy akurat dzisiaj mu się chce.
niby powinno się chcieć, bo broni dużo pkt za finał z tamtego roku
tu 1 runda, rok temu finał, ładnie by poleciał w rankingu

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież juz stwierdziles ze sprzedal
widocznie hajs z ustawki bardziej mu się tu opłaca niż pkt w rankingu i kasa za dalsze rundy.
pewnie policzył i pierwsza opcja lepsza

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
niby powinno się chcieć, bo broni dużo pkt za finał z tamtego roku

tu 1 runda, rok temu finał, ładnie by poleciał w rankingu

Szczerze mówiąc nie sądzę żeby się tymi punkami szczególnie przejmował, nie ten typ zawodnika. Ale spokojnie może tutaj do meczu wrócić, w weekend na Davis Cupie przegral seta z gościem z drugiej 500 rankingu.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie sprawa jasna, all in na Albota , widać, że Sousa dostał kasę pod stołem.
Nerka na Albota, facet chce już spadać z Rosji widać to po jego grze, rozkojarzony, nie myśli o meczu.

już na starcie oddał gema ???? nawet nie udaje jakie ma zamiary ????

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Ja po aktualnym kursie gralbym na Souse, ale nie oglądam wiec nie wiem jak to dokladnie wyglada.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
to, że ktoś jest rozkojarzony itp nie znaczy, że sprzedał... czynników może być całe multum, jak to w sportach indywidualnych

crazyiwan 55

crazyiwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
xD jaki kurs po 1 breaku
dobrze ze rodzina albota przymiera glodem w moldawii i dogadal sie z mafia ze odda gem

bezstronny 382

bezstronny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Las Vegas
Namieszał trener Woznieckiej w głowie i przegrała wygrany set praktycznie

No często tak jest że jak z nią gada to potem idzie break :grin:

Ale myślę że mecz i tak weźmie, teraz jakieś 6-1 by się przydało

yanger 100

yanger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Tak jak poprzednik, wg. mnie nie ma sensu gadać o sprzedanym meczu itp. Raz dyspozycja dnia potrafi zadecydować o meczu jak to w indywidualnych sportach, jest też wiele innych czynników.
Może być też tak że Sousa jeszcze ten mecz wygra, oglądałem 1 set który totalnie przegrał na własne życzenie, ale to wszystko siedzi w głowie i może jego psychika potrafi jeszcze ten gniew przeobrazić w zwycięstwo.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
To co zrobiła Chirico to jest mistrzostwo świata w ustawianiu meczu tenisowego.
I jak tu stawiać WTA? Najlepiej omijać wielkim łukiem.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Constant Lestienne, półfinalista challengera Pekao Szczecin Open został zdyskwalifikowany na siedem miesięcy za obstawianie meczów w zakładach bukmacherskich.
To kolejna kara dla Constanta Lestienne&#39;a za przekroczenie zasad Tenisowego Programu Antykorupcyjnego. W maju 24-latek stracił dziką kartę do Rolanda Garrosa za zawarcie zakład u bukmachera na finał francuskiej lewy Wielkiego Szlema pomiędzy Stanem Wawrinką a Novakiem Djokoviciem.
- Podobnie jak wielu innych ludzi z mojego pokolenia, mam konto w internetowych zakładach bukmacherskich. Postawiłem 2,90 euro na zeszłoroczny finał Rolanda Garrosa. Wygrałem 1,40 euro - tak wówczas tłumaczył się Lestienne. Prawda jest jednak nieco inna.
Postępowanie Tennis Integrity Unit (TIU) wykazało, że w okresie od lutego 2012 do czerwca 2015, Francuz obstawił 220 meczów tenisowych poprzez kilka kont w serwisach bukmacherskich, jednak żaden z tych zakładów nie dotyczył jego meczu.
Na podstawie zasad TIU, powołanej przez władze męskiego i kobiecego tenisa organizacji, zajmującej się śledzeniem korupcji i ustawaniem spotkań w zawodowym tenisie - profesjonalni tenisiści nie mogą grać u bukmachera. Za swój występek 24-latek został ukarany siedmiomiesięczną dyskwalifikacją i grzywną w wysokości 10 tys. dolarów. Zawieszenie może zostać skrócone o połowę, o ile Francuz nie popełni więcej wykroczeń dotyczących Tenisowego Programu Antykorupcyjnego.
W ubiegłym tygodniu Lestienne doszedł do półfinału challengera ATP w Szczecinie, dzięki czemu wskakując w poniedziałek na 164. miejsce poprawił swoją życiówkę w rankingu singlistów. Francuz pojawił się także w zawodach w Metz, ale właśnie ze względu na dyskwalifikację nie przystąpił do meczu w decydującej rundzie eliminacji.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ale wy macie niektórzy ostro nasrane od tej bukmacherki, postawicie na kogoś, on przegrywa i od razu sprzedany, mafia. Tenis to sport indywidualny, wiele czynników może się na to złożyć, że komuś nie idzie.

Status
Zamknięty.