>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
everton win @2,75

oglądam cisną cały czas brakuje strzałów ale myślę, że spokojnie dadzą radę i oszczędzą sobie dłuższej gry... ;]

bez komentarza...... dwa strzały w meczu 2 bramki

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
4.Godzina 21:20
ESL PRO LEAGUE 1 mecz NiP-G2
Mapa:Mirage
Typ:NiP -3.5 @1.83 6/10
✅✅✅ 16:10 Mirage A było 15:7 ...
Tak jak pisałem, G2 nie grało przez ponad rok Mirage&#39;a. Na każdej innej mapie gra byłaby bardzo wyrównana ale nie tutaj. Brak ogrania był od razu widoczny. Było najwięcej zastrzeżeń co do tego typu, jak widać niepotrzebnie ???? Handi niezagrożone nawet przez chwilę. Zamykający Get_Right, ciekawe :grin:
Zostają dignitasi na cobblu, jak to siądzie to wszystko dzisiaj na + prócz jednej strony francuzów gdzie brakło 2 rund ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bombelito +1 Punkty
krissu8 +6 Punkty
G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tak jak pisałem, G2 nie grało przez ponad rok Mirage&#39;a. Na każdej innej mapie gra byłaby bardzo wyrównana ale nie tutaj. Brak ogrania był od razu widoczny. Było najwięcej zastrzeżeń co do tego typu, jak widać niepotrzebnie ???? Handi niezagrożone nawet przez chwilę. Zamykający Get_Right, ciekawe :grin:
Nerwy do końca. I to jeszcze ledwo żywy ostatnich 2 wybił. Ale siadło, uff

G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Cuda na kiju... Troyes nic nie gra, grają w 10 od 45&#39;, a ich pierwszy celny strzał i 3 strzał w ogóle z karnego w 63&#39;... Nie wierze w to

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dominikana -1,5 @2,0 bet365 do gry bez jaj one rok temu walczyly z brazolkami,,,, to w rok sie ekipa rozwalila ???? ? a argentyna co soba preentuje ???? ?

D 192

delfi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zostają dignitasi na cobblu, jak to siądzie to wszystko dzisiaj na + prócz jednej strony francuzów gdzie brakło 2 rund ????
Twoje ako coraz bliższe powodzenia :p Najwyższe kursy ładnie powchodziły i oby nie było dzisiejszej nocy żadnych większych niespodzianek ????

G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Cuda na kiju... Troyes nic nie gra, grają w 10 od 45&#39;, a ich pierwszy celny strzał i 3 strzał w ogóle z karnego w 63&#39;... Nie wierze w to
hahahahahha 1-2 xD jak ktoś ma chwilę to warto włączyć ten mecz ;D obrońcy Nimes nie mam pojęcia co robią. Teraz przelobował bramkarza z jakiś 35m ;D ten karny to też 1 z Troyes wystrzelił do przodu jak poje*** i bramkarz go wyciął. Kabaret

A teraz czerwona dla Nimes ;D

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ładnie ten Deadfox z HR pyka w awp. Nie znałem gościa. Mam mieszane uczucia, czy nie zamykać/kontrować cbble. Tam dobry awper jest wskazany, diginitas takiego nie ma w składzie.

chibs 241

chibs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea wygra w dogrywce @1.80 bet365
Polecam.

vidal +16 Punkty (super typ.)
vinchenso +3 Punkty
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
10. i 11. korner w Mediolanie w 90+4min. ale farcik :jezora: Teraz over 8,5 kartki w Sevilli zamyka kupon ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Twoje ako coraz bliższe powodzenia :p Najwyższe kursy ładnie powchodziły i oby nie było dzisiejszej nocy żadnych większych niespodzianek ????

I teraz człowiek żałuje że tych handicapów nie dał do ako tylko bezpieczniejsze same wygrane :;/: Ale i tak jak wejdzie, to bedzie cudnie ????

ekoszulki +2 Punkty
G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nimes - Troyes 1 @1.61 ⛔
Rangers - Queen of South 2. gol Rangers @1.72 ✅
Bet365
Pieprzyć żabojadów! Strzelają na 1-0, cisną niemiłosiernie, grają w przewadze to dają sobie wcisnąć na 1-1 z karnego. Postawiłem potem na over 3 @5,50 to stracili na 1-2 i niby byłoby fajnie, ale dostali czerwoną, więc chwilę poczekałem i zamknąłem z zyskiem 100%, bo myślałem, że nie wpadnie już więcej. To w 96&#39; w ostatniej akcji meczu wpakowali na 2-2... Co za kretyński mecz

Status
Zamknięty.