>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę, ze w tym betano sporo zakładów ciekawych, takich których na becie nie ma. Jakies tam problemy z nimi sa przy rejestracji, lub później, czy spoko wszystko?

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Widzę, ze w tym betano sporo zakładów ciekawych, takich których na becie nie ma. Jakies tam problemy z nimi sa przy rejestracji, lub później, czy spoko wszystko?

Na pieniądze to za długo z nimi nie pograsz , jak będziesz wygrywał , to po krótkim czasie już tylko na &quot;zapałki&quot; ????

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland

Wszystko ok .Śmiało wpłacaj.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

na nowych kontach można za parę tysięcy pograć, problemów poza limitami nie ma

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najbardziej podobają mi się zakłady u nich jak:

- dodatkowe linie na hc gemowe w tenisie (np. w b365 jest jedna +5,5 i do widzenia)
- hc setowe
- linie na rzuty rożne drużyny live (w b365 tylko race i linia na cale spotkanie)

To tak na szybko, a pewnie jest sporo więcej udogodnień.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najbardziej podobają mi się zakłady u nich jak:

- dodatkowe linie na hc gemowe w tenisie (np. w b365 jest jedna +5,5 i do widzenia)
- hc setowe
- linie na rzuty rożne drużyny live (w b365 tylko race i linia na cale spotkanie)

To tak na szybko, a pewnie jest sporo więcej udogodnień.

przeciez jakby tak pomyslec to DW w secie to hc setowe...tylko ze musisz najpierw zrobic kalulacje bo -4.5 handi to moze byc 6:1 albo 6:0, ale pewnie i tak jest to w granicach tego samego co w betano....gdyby nie bylo to bys robil surebety..

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Berlocq @1.5
Brelok moze do skutku przebijac i to wystarczy , bo Kovalik powinien autowac

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
a ja mam pytanie w jakim buku jest najwięcej Handicap na rzuty rozne? bo w bet365 to tylko na niektórych meczach to jest

Status
Zamknięty.