>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pograłem Pre Keia, lubię Stasia (ulubiony gracz), ale jemu ostatnio siedziała wszysko, a on zazwyczaj tak ma, że jak pogra kilka meczy na wysokim poziomie to ma zjazd.

Rowniez znany jest z tego , ze lubi sie meczyc ze slabymi (Evans), a pozniej z lepszymi grac mega mecz ;)

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Pierwszy set jakiś taki dziwny dla Japończyka. Teraz Wawrinka wyrówna stan na 1:1 ????

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i mamy szybkie lamanko, brawo kei. Może to spowoduje ze Wawrinka,się obudzi

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Pulpet Wawrinka ma 17kg nadwagi.
Możliwe, ale nie wygląda. Wiadomo, że jest endo, jednak jakąś tam forme na pewno musi trzymać, tyle nadwagi jest moim zdaniem niemożliwe.
ps. Ale bredze ;D

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możliwe, ale nie wygląda. Wiadomo, że jest endo, jednak jakąś tam forme na pewno musi trzymać, tyle nadwagi jest moim zdaniem niemożliwe.
ps. Ale bredze ;D
On w brzuszku ma energie!
Tak jak ja ???? co prawda jestem na diecie i juz oponka zniknela to po 5 browarkach przypominaja sie dawne czasy. Troche grubszy bylem. Z rana wysikam i bedzie plaski. ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
To co zrobił Stachu no no elegancja.
Z 0:40 wygrał gem to pikuś, ale ostatnie zagranie... Stary dobry Wawrinka

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
On w brzuszku ma energie!

Tak jak ja ???? co prawda jestem na diecie i juz oponka zniknela to po 5 browarkach przypominaja sie dawne czasy. Troche grubszy bylem. Z rana wysikam i bedzie plaski. ????

Jak masz diete to leć na siłke szybko brzuch zgubisz, a napić to się kiedyś każdy musi, ja dziś opuściłem trening dla &quot;kilku&quot; piwek i bredze na forum :razz:
Brawo Stan, była krytyczna sytuacja ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak masz diete to leć na siłke szybko brzuch zgubisz, a napić to się kiedyś każdy musi, ja dziś opuściłem trening dla &quot;kilku&quot; piwek i bredze na forum :razz:
Brawo Stan, była krytyczna sytuacja ;)
Cheat day, ja w piateczek piatunio zalewam smutki tygodnia pracy, problemow z baba i innych durnych spraw. Jutro po resecie obudze sie jak nowo narodzony. Tak dziala moj organizm. Raz w tygodniu picie i jakos idzie ;)

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Cheat day, ja w piateczek piatunio zalewam smutki tygodnia pracy, problemow z baba i innych durnych spraw. Jutro po resecie obudze sie jak nowo narodzony. Tak dziala moj organizm. Raz w tygodniu picie i jakos idzie ;)
Jeżeli chodzi o kobiety to wiadomo, zdrówko ????
Staszek piona, akurat Harnasia wygrałem, przypadek?;D

Status
Zamknięty.