>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Dzisiaj na noc próbować z iksem na Kolumbie !
Mecz w Manaus tam różne cyrki w dżungli się działy. Rzadko w ogóle tam Brazil gra.
Kolumbia z iksem @2.30
Unibet

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Coś z koszykówki.
Franca U22 - Flamengo U22 , under 127,5 po 1,83. Dosyć wysoko linia jak na spotkania LDB.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powinni przejsc na glowny kort gdzie jest dach....co do meczu to mam pograne bryanow @ 2.75 takze tego

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uważaj na Wozniacki ;) Z jednej strony Dunka wraca na wyższy poziom gry, z drugiej strony Sevastova gra póki co turniej życia. Presja raczej po stronie Karoliny, więc może lepiej na live złapać jakiś wyższy kursik w tym meczu ;)

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Uważaj na Wozniacki ;) Z jednej strony Dunka wraca na wyższy poziom gry, z drugiej strony Sevastova gra póki co turniej życia. Presja raczej po stronie Karoliny, więc może lepiej na live złapać jakiś wyższy kursik w tym meczu ;)

wg. mnie w tym meczu górę weźmie doświadczenie (plus dla Wozniackiej) i skończy się 2:0 ???? 6:3 6:4

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wg. mnie w tym meczu górę weźmie doświadczenie (plus dla Wozniackiej) i skończy się 2:0 ???? 6:3 6:4

Bardzo możliwe :p W mojej opinii mecz tylko do delektowania się kobiecym tenisem przed TV także ja osobiście odpuszczam, ale Tobie życzę pogrubienia portfela! ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Bardzo możliwe :p W mojej opinii mecz tylko do delektowania się kobiecym tenisem przed TV także ja osobiście odpuszczam, ale Tobie życzę pogrubienia portfela! ????

ja też chyba odpuszczam, tym bardziej, że jak widzisz w mojej sygnaturze tenis kobiet nie jest moim konikiem :p za dużo loterii i humorów dziewczyn :p

Status
Zamknięty.