>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Limeria-Sao Jose ksz live
Powyzej 129pkt

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bergen +1 Punkty
R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Karlovic set 3 @ 4 sts
Może i dziś słabo wygląda, ale czuję, że nikishori przegra tego seta. Tylko próba ????

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Jeśli ktoś się interesuje e-sportem - w tej chwili rozgrywane są w Ameryce LCSy, faworyzowane Immortals z Cloud 9. Oglądam ten mecz , C9 wygrało 1 mapę ( jakby seta) miażdżąc przeciwników 17:3, a całoroczny na 2 mapę wystawia na nich kurs 2.0.
Ja gram dalej : Cloud 9 wygra 2 mapę. Po @2.0.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rsqu +3 Punkty (25zl poszlo i weszlo dzieki ;))
nobletyp +1 Punkty
reeisik +2 Punkty
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Na jakiej podstawie wy te mecze gracie np brazylijskiego kosza juniorów? Przecież to taka egzotyka, że chyba jakiekolwiek staty czy tabele ciężko znaleźć (poprawcie mnie jeśli się mylę).

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Na jakiej podstawie wy te mecze gracie np brazylijskiego kosza juniorów? Przecież to taka egzotyka, że chyba jakiekolwiek staty czy tabele ciężko znaleźć (poprawcie mnie jeśli się mylę).

czasami można do czegoś mieć obraz http://lnb.com.br/tempo-real/ sa pełne staty itd - jak każda normalna liga którą idzie oglądać - żadna różnica między PLK , Azjatyckimi dziwactwami i Brazil - nawet do lat19 ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Troche sie mylisz,bo wszystko mozna odszukac,nie jest to czasami łatwe. Ja np. czêsto gram te dzikie ligi jak Filipiny,Salwador,Dominikana....

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No kurde Ivo, taką piłke zepsuć? Chyba już nie będzie miał lepszej okazji na wygranie seta ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
No cóż, w najgorszym scenariuszu bedzie tiebreak, to myślę że dr ivo się zepnie w nim i ugra tego seta ????

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Jeśli ktoś się interesuje e-sportem - w tej chwili rozgrywane są w Ameryce LCSy, faworyzowane Immortals z Cloud 9. Oglądam ten mecz , C9 wygrało 1 mapę ( jakby seta) miażdżąc przeciwników 17:3, a całoroczny na 2 mapę wystawia na nich kurs 2.0.

Ja gram dalej : Cloud 9 wygra 2 mapę. Po @2.0.

Łatwy ✅, ledwo 30 minutowa gra.Ta parodia, którą gra Huni powinna być karalna :p

Przestrzegam przed graniem na C9 jednak na 3 mapie, ponieważ nie wierzę,że wygrają to 3:0, w LoLu czesto zdarzają się takie przełamania. A po drugie kurs wynosi już 1,9.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Troche sie mylisz,bo wszystko mozna odszukac,nie jest to czasami łatwe. Ja np. czêsto gram te dzikie ligi jak Filipiny,Salwador,Dominikana....

Bo są dochodowe - tam jest szansa na pomyłki booków 10 razy większa niż na lidzę mistrzów , euroligach itd - kopiowanie kursów tam to standard a na elidze - wszyscy wszystko wiedza ???? ) 100% zgody z Tomkiem ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Komicznie wygląda doktorek przy tych lobach. Wielki chłop, ale kompletnie nie ma wyskoku albo nie chce mu się skakać. On się ledwo odrywa od ziemi ????

Status
Zamknięty.