>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obie nie strzela w Warszawie. LATWO!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hank +5 Punkty (z rok nie przeglądałem tematów z dyskusją live, ale pamiętam że byłeś niezłym pechowcem. tym postem mnie rozjebałeś, dzięki i powodzenia)
bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaki jest rekord straconych bramek w fazie grupowej LM

j.suli 541

j.suli

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo sie ciesze ze nareszcie polska druzyna weszla do LM...bedzie mozna duzo kasy zarobic:grin:

neiri 5

neiri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzno
24 bodajże BATE.

Widząc dzisiejszą grę Legii to challenge accepted.

Już myślałem, że nie dożyje tej chwili. Fajnie się będzie oglądało LM w tym sezonie kibicując więcej niż jednej drużynie ???? Życzę im powodzenia i przede wszystkim poprawy gry!!

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to może być rekord zależy jak grupa będzie, losowanie jak się nie mylę w czwartek o 18???
Raczej w piątek razem z LE.
Zobaczymy czy Pazdan zostanie. Jeżeli nie to będzie mega dziura. Kimkolwiek by go zastąpił... No i Nikolic.
Ja bym zwolnił Hasiego natychmiast i nowy trener miałby trochę czasu, bo zaraz przerwa reprezentacyjna i mógłby poogarniać taktykę. Albańczyk bardzo słabo ustawia zespół. Taką kadrą powinien lekko pyknąć Dundalk, tak jak i wcześniejszych rywali.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Raczej w piątek razem z LE.
Zobaczymy czy Pazdan zostanie. Jeżeli nie to będzie mega dziura. Kimkolwiek by go zastąpił... No i Nikolic.
Ja bym zwolnił Hasiego natychmiast i nowy trener miałby trochę czasu, bo zaraz przerwa reprezentacyjna i mógłby poogarniać taktykę. Albańczyk bardzo słabo ustawia zespół. Taką kadrą powinien lekko pyknąć Dundalk, tak jak i wcześniejszych rywali.

Losowanie fazy grupowej odkad pamietam jest osobno!

Status
Zamknięty.