Phoenix Mercury - Los Angeles Sparks over 164,5 1,90 w Ónibet ;-)
Mialem tam isc w zwyciestwo Phoenix,ale Taurasi chyba nie gra ?
Phoenix Mercury - Los Angeles Sparks over 164,5 1,90 w Ónibet ;-)
Mialem tam isc w zwyciestwo Phoenix,ale Taurasi chyba nie gra ?
Bayi kobietki 1 set @3,5 caloroczniak
Z tego co patrze warto chyba pobrac Leon po @3 w caloroczniaku. Ja gram, powodzenia.
Na Donbest,ale sie wlasnie zmienilo,ze prawdopodobnie zagra. Takze ja tu widzr mecz 50/50. Phoenix ma ciekawy ten sklad ,ale brakuje tej druzynie charakteru.gdzie masz info? Bo nic nie widzę...
Na Donbest,ale sie wlasnie zmienilo,ze prawdopodobnie zagra. Takze ja tu widzr mecz 50/50. Phoenix ma ciekawy ten sklad ,ale brakuje tej druzynie charakteru.
Teraz lekko 3 set Bohemios @3,5 caloroczniak
Kurs spadł na 2.2 z 5.50. Zamknąlem z zarobkiem
Conajmniej 4 pktowa przewaga przez caly czas trwania seta, nie moglo byc latwiej.
Na koniec
4 set Bohemios @3
3 set Bayi @3,5
Phoenix-Lakers dosc niska linia over 39,5pkt w drugiej kwarcie.live
Nie przy tych druzynach,ale jak kto woli. To spotkanie powino byc bardzo ocerove. Ta przerwa namieszala ????tam nic nie rzucaja wiec w undery leiej isc ????
No nie chce sie wierzyc,ze nie wejdzie ten over 39. :-|
Conajmniej 4 pktowa przewaga przez caly czas trwania seta, nie moglo byc latwiej.
Na koniec
4 set Bohemios @3
3 set Bayi @3,5
Nie bedzie underow nastepnych kwartach. Mam pograne plus 9 pkt Phoenix do trebla i ten mecz mi go zamyka. Wiec raczej dalsze gry w ten mecz odpuszcze. Znajac zycie to pewnie walną w 3 kwarcie z 50 pkt.lepiej laduj undery na kolejne kwarty razem ze mna ????