>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja laduje w kanadyjki. Sa wyzsze szybsze i silniejsze. Pewnych rzeczy nie da sie zatuszowac i jesli sobie przyjma to piach jest na tyle duzy ze na niskim bloku gdzie tam znajda dziure w boisku. Skosnych nigdy w jakims powaznym graniu nie widzialem a poziom azjatyckich rozgrywek gdzie w swoim sosiku sobie graja to z calym szacunkiem przepasc.
Gordon/wilkerson @1.8 bet365 live

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
A ja laduje w kanadyjki. Sa wyzsze szybsze i silniejsze. Pewnych rzeczy nie da sie zatuszowac i jesli sobie przyjma to piach jest na tyle duzy ze na niskim bloku gdzie tam znajda dziure w boisku. Skosnych nigdy w jakims powaznym graniu nie widzialem a poziom azjatyckich rozgrywek gdzie w swoim sosiku sobie graja to z calym szacunkiem przepasc.

to samo
zaladowane w Gordony, nie wierze ze przegraja :v

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Oglada ktos Ruska? czyzby tank i szykowal sie po tytul na szlemie? 40-0 nie zlamac to juz byl wiadomy scenariusz co dalej

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Ja tam wchodzę w Limy na 2 set po @2,62
A Gordony chyba już nie wyjdą na 2:0 ???? Zwłaszcza atakując w siatkę ????

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Pierwszy raz w życiu oglądam mecz plażówki i tak patrzę na tych gości, co piasek zamiatają i już wiem, co moja profesor w liceum od matmy miała namyśli mówiąc: &quot;piasek na plaży będziecie zamiatać jak się nie będziecie uczyć&quot;. ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kanadyjki zapewnily sobie awans tym wygranym poerwszym setem ? Bo wyrazie spyscily z tonu.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Ja tam wchodzę w Limy na 2 set po @2,62

A Gordony chyba już nie wyjdą na 2:0 ???? Zwłaszcza atakując w siatkę ????

Amerykanki walczyły naprawdę pięknie, ale lepszy serwis Kanarek daje nam w dobrym momencie, bo po przegranym tenisie- plus:✅✅

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Kanadyjki to odpuscily ?
Patrząc na parodie ( ataki w siatke, błędy) w drugim secie to tak. Dlatego puściłem undera na tie-break.
Gordony za porażkę 1-2 eliminują kogoś ważnego ? Bo wygląda to tak jak mecz Włochy - Kanada na IO ???? ???? ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

????

Oddaly jebane...set wystarczyl im do awansu i cuda...

21-16... i na tym byloby tyle. Auty siatki i durne zagrania. Japonki fakt oprocz heroizmu w obronie nie zrobily nic. Moga podziekowac kamadyjkom ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W ciry ? Kabaret zrobily i tyle... 5-4...7-15 tak kuriozalnych akcji to w okolo 20dniach w calym dniu nie widzialem ale niecg bedzie ! Powodzenia to byl dobry dzien.
P.s kazda bardziej ogarnieta para zje te japonki bo w bloku ich nie ma.

Status
Zamknięty.