>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Tradycyjnie - Trenczyn mega ofensywnie. Z Legią też mogliby tyle wygrywać, ale nie było skuteczności, dziś jest. Też spora zasługa Rapidu, który podszedł do tego meczu na luzaku, bo w lidze zagrają w weekend z Salzburgiem, a mieli zapas 4-0. Myślę, że po przerwie obraz się nie zmieni. Słowacy cały czas będą w natarciu, ale Rapid weźmie sprawy w swoje ręce i skontruje przynajmniej raz, a sądzę że nawet 2 lub więcej.

o1.5 goals Rapid @2.10 b365

W dodatku przeciw West Ham.

Bez 2 gola @3.50 b365

Myślę, że specjalnie to robią, w dodatku nie grają jakimś mega składem. Dla mnie po prostu odpuszczają.

W którym meczu bez 2 gola?

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
przeciw West Ham, więc w ich meczu. Liczę, że ich nie interesuje gra w LE, tak samo jak rok temu odpadną z Astrą. Dziś bez ważnych graczy. .

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w sumie roger juz w dziale pisal ale jakby kto nie wiedzial to:
Laboureur C./Sude J. @ 1,57 bet365 do gry niemki musza grac wygra argentynki awans juz maja wiec troszke wyjebka. ogolnie &quot;mikruskom zle sie gra z ekipa o dobrych warunkach fizycznych to raz a dwa niemki jak spinaja dupe to graja mega bicz wolej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cezeet +1 Punkty
furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
przeciw West Ham, więc w ich meczu. Liczę, że ich nie interesuje gra w LE, tak samo jak rok temu odpadną z Astrą. Dziś bez ważnych graczy. .

Okey, to ja w takim razie pogram trochę bezpieczniej

Poniżej 2 goli @ 2.050 ( azjan)

i West Ham -9 rogów @ 2.75

single

Całoroczny

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
w sumie roger juz w dziale pisal ale jakby kto nie wiedzial to:

Laboureur C./Sude J. @ 1,57 bet365 do gry niemki musza grac wygra argentynki awans juz maja wiec troszke wyjebka. ogolnie &quot;mikruskom zle sie gra z ekipa o dobrych warunkach fizycznych to raz a dwa niemki jak spinaja dupe to graja mega bicz wolej.

ja bym niemiek nie tykal, one sa nieprzewidywalne ale zobaczymy ;)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Panowie mam pytanie co do kornerów w całorocznym. Te z dogrywki też się wliczają?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa za 5min

Ribera/Fernandez Navarro vs Syrtseva/Moiseeva 1 @ 2.00 Bet365

Value. Rosjanki mega drewniane. Słabo przyjmują. Hiszpanki graja tutaj lepiej niż potrafią.
✅✅✅
2-0 w setach
.
Brawo Hiszpanki. Wykorzystały dziewczyny swoją szansę i pokonały drewna z Rosji.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Hajduk - Tel Aviv

Over 9,5 rożnego , całoroczny @2,05 ( 70 min , 7 rożnych )

W pierwszej połowie siadło, tutaj chwilowy przestój, który powinien się skończyć, bo obie drużyny grają bardzo fajny ofensywny fubol

Zabrakło 1 rożnego, obie drużyny przestały atakować i zaczęły czekać na dogrywkę ⛔

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Nigdy tego nie gralem . Undery bramkowe w pilce noznej to z 90 minut czy z dogrywką ?

Status
Zamknięty.