wall
Użytkownik
tak, nie grajPanowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
tak, nie grajPanowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
Panowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
grałem w piłkę i stopa mi się wykręciła przy blokowaniu piłki, pojawiła się opuchlizna i ból w środku, z każdym dniem jest lepiej, ale jeszcze boliA to co Ci się stało?
Panowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
Osobowość socjopatyczna z objawami schizofrenii- coz tu wiecej dodac....
w takim urazie potrzebny jest czas i pewnych rzeczy nie przeskoczę
znam swój organizm i widzę, że nie jest źle, zwykłe skręcenie i potrzeba jeszcze kilku dniDo lekarza, na prześwietlenie itd Mi w szpitalu po urazie powiedzieli że wszystko spoko, potrzebna tylko rehabilitacja. Poszedłem prywatnie okazało się, że więzadła poszły. Pograne
Mateusz Drużyna Ho Chi Minh nie jest nawet gospodarzem tego meczu
Mateusz wygrywa drużyna gości, u Państwa goście to drużyna Son La
Kamil S Z posiadanych informacji wynika, że drużyna Ho Chi Minh rozgrywa mecz na swoim stadionie:
http://uk.women.soccerway.com/matches/2016/09/01/vietnam/womens-national-league/son-la/ho-chi-minh-city/2225711/
no niedoje*** są... nawet w linku którym podał to Ho Chi Minh widać że graja na wyjeździe
znam swój organizm i widzę, że nie jest źle, zwykłe skręcenie i potrzeba jeszcze kilku dni
ja więzadła naderwane w kolanie sam wyleczyłem, 3 miesiące i śladu nie byłoJak uważasz Twoje zdrowie, Twój wybór. Mi też się wydawało, że nic strasznego, noga nie boli itd, a tu nagle to
Masz może jakieś info o składach, rezerwy, podstawowe ?żeby nie pisać na pusto
Utrecht handi azjan 0.0 (remis zwrot licząc od wyniku 1-0)
@1,9 Bet365