>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Agata/barbara @3.0 ✅
Mistrzybje swiata graja swoje. Jesli nie zatna sie w ataku zadecyduja niuanse jurs z dupy bo walsh w przyjeciu jest drewniana.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe co z teraz się stanie w meczu Brazylia-Chiny. Obstawiam zagrywkę w siatkę brazylijek :p
Kurde wrzuciłem sobie te brazylijki do podbicia kursu +1,5s Nicolai-Lupo. Co za błąd

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅

Walsh/Ross @1.44

⛔

Skąd nagle złapały formę to nie wiem... W 1. secie cały czas na prowadzeniu i plecy. 2. Set po nieudanym początku było ciężko wyjść na prowadzenie.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Żenujący występ Walsh. Ma za co przepraszać Ross, bo była sparaliżowana na maxa. Była dzisiaj drewniana do granic możliwości, a to co robiła w przyjęciu to już dramat.

Trzeba też oddać Brazylijkom, że zagrały bardzo dobrze. Ich solidna gra, beznadziejna postawa Walsh i taki wynik. Za nic się tego nie spodziewałem patrząc przez pryzmat całego turnieju. Jedyny ✅ jest taki, że jutro Larissa/Talita po dobrym kursie do gry. Amerykanki tak samo jak koledzy po fachu zostały sparaliżowane w tym brazylijskim kotle i jutro cudów nie będzie.

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Żenujący występ Walsh. Ma za co przepraszać Ross, bo była sparaliżowana na maxa. Była dzisiaj drewniana do granic możliwości, a to co robiła w przyjęciu to już dramat.

Trzeba też oddać Brazylijkom, że zagrały bardzo dobrze. Ich solidna gra, beznadziejna postawa Walsh i taki wynik. Za nic się tego nie spodziewałem patrząc przez pryzmat całego turnieju. Jedyny ✅ jest taki, że jutro Larissa/Talita po dobrym kursie do gry. Amerykanki tak samo jak koledzy po fachu zostały sparaliżowane w tym brazylijskim kotle i jutro cudów nie będzie.

Kerri urodzinki miala i widzialem tam foteczki z DeAndre Jordanem, Carmelo bodajze wiec musiala ladnie przybalowac i kac ja dopadl podczas meczu. ????

koval 161

koval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kerri urodzinki miala i widzialem tam foteczki z DeAndre Jordanem, Carmelo bodajze wiec musiala ladnie przybalowac i kac ja dopadl podczas meczu. ????

Ogladales Alisonow? co oni tam zrobili, że mi dw 2:0 @2.50 utopili ????

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podczas logowania na skrilla wyskakuje biala strona, ktos wie jak to rozwiazac? depozytu nie moge przez to nigdzie zrobic...

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przez inna tez sie nie da, po wylogowaniu chcialem znow sie szybko zalogowac i padlo
ok, juz dziala normalnie

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czułem, że któryś z tych meczy w tym mega dublu zawali...Było by za piękne, żeby weszło jak wszyscy grali.

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
1860 Munich U19 (Draw No Bet)
1860 Munich U19 v Kaiserslautern U19 German
1.60